We don't miss anything!


Paddy Lowe succeirà a Ross Brawn com a Cap d'equip de Mercedes

2013-07-26 23:21

Ross Brawn ha declarat aquest vespre a Budapest en una entrevista al diari alemany Die Welt que deixarà el seu lloc com a Cap d'equip de l'escuderia Mercedes perquè el succeixi l'ex tecnic de McLaren, Paddy Lowe que va arribar a l'escuderia alemana fa dos mesos.

Escrit per Eric Calduch

Com anava dient a ultima hora d'aquest divendres, Ross Brawn ha declarat al diari alemany Die Welt que deixarà el seu carrec a l'equip Mercedes, despres de set anys portan el rol. Va començar al 2007 amb Honda, provenent de Ferrari, i al 2009 va passar ha formar part del seu propi i exitós equip Brawn GP que es va endur tots els titols d'aquella temporada. Al 2010, Mercedes va comprar les accions del equip, deixant a Brawn com a cap d'equip de les 'Fletxes Platejades' on ha estat fins aquest any. Ross anunciat també que el succeirà el nou tecnic de l'escuderia alemanya, Paddy Lowe, que despres del gran paper a McLaren, fa dos mesos arribava a Mercedes per enfortir la formació. Aquestes són algunes de les declaracions que ha fet Ross Brawn al diari Die Welt respecte Paddy Lowe i el seu futur carrec:

"La gent del seu calibre no és fàcil d'abordar. Així que estava clar que havíem de atraure Paddy cap a nosaltres", ha dit per deixar clar que des de l'inici li va oferir expectatives d'esdevenir el cap d'equip. "No obstant això, el pla estava dissenyat més de cara al futur. La idea era que el meu paper en l'equip canviaria amb el temps i que Paddy prendria llavors més responsabilitat".

"Hauria de ser un procés en curs, per dir-ho. Obstant això, ell va arribar abans i necessitem repensar els nostres plans originals. Per ara, Paddy ajuda allà on pot. Paddy i jo ens coneixem des de fa més de 20 anys. Podem parlar sobre qualsevol cosa ".
 
"Jo sóc el responsable, Paddy treballa per a mi, però en algun punt en el futur això canviarà. Treballaré amb Paddy durant els propers sis mesos, potser més. Quan passi la transició, hi haurà una progressiva lliurament de poders. Encara no sé quan . Estic ja esperançat amb la nova temporada, 2014 serà un any molt emocionant, perquè una tecnologia compleamente nova entra en joc. Mercedes estarà en una situació prometedora. serà molt divertit! ".
 
De moment, Brawn no ha volgut concretar quin serà el seu paper en l'equip quan deixi el seu actual carrec: "No sé quin paper jugaré a l'equip a llarg termini. Ha diverses opcions. M'agrada l'equip i la gent de l'equip".

 

—————

Retorna