Oriol Serviá 4 carreras con Rahal Letterman

2014-03-05 17:23
Bones notícies a la Indycar respecte al pilot Oriol Servià que tornarà al que va ser el seu equip en les 500 milles del 2009 .

foto INdycar.com

El pilot de Pals es mostrava mesos enrere esperançat per estar de nou en la graella de la Indycar, com sempre l'incombustible pilot ha aconseguit el seu merescut lloc a la graella . Anirà a les ordres de Rahal Letterman Lanigan Racing. Un equip que pot donar-li un cotxe guanyador dins la seva motorització Honda i intentar portar el cotxe a dalt . L'acord és a partir de la segona cursa de Long Beach, California, Indianapolis i les 500 milles completaran les 4 carreres , amb possibilitat d'augmentar aquest nombre. De tota manera el pilot començarà la temporada amb seient fix i havent provat el cotxe amb els primers test de la temporada. El pilot de Pals segueix fent història des de l'any 1998 quan va decidir començar la seva carrera als Estats Units seguint els passos de Fermín Velez al mateix país ( Doble campió del món de resistència categoria C2, Campió IMSA GT, Guanyador 2 vegades 12 hores de Sebring i pioner en la Indycar 2 temporades amb doble participació a Indianapolis). Per Servià aquest any serà la setena participació en les 500 Milles