Olsen guanya la seva primera cursa al Eurocup

2014-05-31 14:54

Dennis Olsen ha guanyat la primera cursa del cap de setmana de la Fórmula Renault 2.0 Eurocpu al circuit de Spa-Francorchamps, després de sortir des de la tercera posició. Nyck de Vries líder del campionat amplia la distància amb Bonifacio fins a 10 punts.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Bona sortida de De Vries tot el contrari que Jörg que perdia el segon lloc al primer revolt però després a la recta posterior a Eau Rouge es ficaven 3 en paral·lel i Olsen liderava seguit per Amweg, De Vries , Jörg i Albon als cinc primers llocs. Però la lluita continuava més endarrere on Schothorst (Manor MP Motorsport) es veia fora de cursa en acabar atrapat a la grava. Abans d’acabar la primera volta, Jörg perdia el quart lloc amb Albon.

 

De Vries no es conformava amb el tercer lloc i al final de la primera volta aconseguia avançar a Amweg (ART Junior Team)i pujar fins al segon lloc. Al inici de la volta tres Jörg (Josef Kaufamann Racing) era avançat per Bonifacio (Prema Powerteam) qui havia remuntat des del vuitè lloc; a més a més Korneev (JD Motorsport) patia un accident amb Charles Leclerc (Fortec Motorsports) que el deixava fóra de cursa i feia aparèixer el Safety Car en pista.

 

Amb la bandera verda i 12 minuts pel final Olsen (Prema Powerteam) intentava conservar el primer lloc dels atacs de De Vries. Qui si avançava era Orduzhev (Tech 1 Racing) a Jörg que baixava fins al setè lloc. Amweg després perdia el tercer lloc en ésser avançat per Albon i Bonifacio al revolt 7. En el mateix revolt la volta següent Bonifacio avançaria Albon.

 

La cursa era molt intensa i plena d’avançaments, a falta de 4 minuts, Orduzhev i Jörg mantenien una bona lluita pel sisè lloc, però el suís no es podia adormir, tenia a Panis (ART Junior Team), Pizzitola (Manor MP Motorsport) i O’Keeffe (ART Junior Team) al darrere atacant també. El últim nombrat, patia molts problemes amb l’aleró davanter mig penjant, i seria avançat per Hubert (Tech 1 Racing) per aconseguir l’últim punt de la cursa.

 

A falta de dues voltes pel final, Panis avançava a Jörg al primer revolt però el de Josef Kaufmann Racing tornava al setè lloc després d’avançar-lo al revolt 7. Al darrere, Hubert aconseguia superar Pizzitola i veia amenaçat el desè lloc pels Koiranen GP de D’Agosto i Cassidy. Finalment Cassidy aconseguia el novè lloc però ja entrant a l’última volta D’Agosto es tocava amb Pizzitola, el qual perdia més posicions. A tot això, el mateix d’Agosto aconseguia avançar a Cassidy al revolt 7 i es feia amb l’últim punt.

 

Finalment Top 10: Olsen, De Vries, Bonifacio, Albon, Amweg, Orduzhev, Jörg, Panis, Hubert, D’Agosto.