Olsen el més ràpid en el perillós Motorland

2014-04-25 12:53

El noruec Dennis Olsen ha estat el més ràpid durant la primera sessió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup disputat al circuit de Motorland Aragón a Alcanyís.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La sessió s’ha iniciat amb un fort vent que hem mantingut durant tota la sessió i que a bon entrar la matinada, ja bufava a la capital del Baix Aragó.

 

L’activitat en pista s’ha iniciat amb el rus, Egor Oduzhev (Tech 1 Racing) com el més ràpid de la sessió. El debutant de 2013 que té un paper protagonista aquest any ha estat superat per Aurelien Panis (ART Junior) quan restaven 10 minuts pel final.

 

A partir d’aquí i amb 48 minuts restants al cronòmetre, l’organització ha tret la bandera vermella en pista degut a que uns anuncis ubicat al revolt 4 han sortit volant i per tant això posava en perill als pilots. L’organització a part de ficar bé la tanca d’aquest revolt 4 (tanca on diu “Jerez”) ha fet millores en el carril de servei ja que hi havia trams en que no es podia accedir per culpa del fort vent d’aquesta matinada.

 

D’aquesta bandera la inactivitat en pista ha durat fins al final de la sessió moment on els comissaris han atorgat 20 minuts més als pilots per fer els seus temps.

 

Pizzitola (Manor MP Motorsport) ha estat el primer a sortir a pista i Alex Albon (KTR), ha estat el primer en treure el primer lloc a Panis. En els últims minuts, Dennis Olsen (Prema Powerteam) s’ha fet amb el millor temps final.