Olsen domina tot el divendres

2014-04-25 16:21

Ningú s’ho esperava però Dennis Olsen ha començat causant sensació al circuit de Motorland Aragó a Alcanyís, aconseguint el millor temps de les dues sessions d’entrenaments lliures, tot i ésser un debutant.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Els Prema Powerteam han acabat dominant el últims entrenaments lliures abans de la classificació del dematí amb Dennis Olsen i Bruno Bonifacio, primer i segon respectivament. Però tot i haver dominat les dues sessions, les diferencies entre els pilots son mínimes.

 

Cal destacar el paper de Nyck de Vries (Koiranen GP) que és un dels preferits a endur-se el campionat juntament amb Andrea Pizzitola (Manor MP Motorsport) o Aurélien Panis (ART Junior). Tots tres han estat al capdavant, per tant ens espera una classificació molt interessant demà. Una classificació que segur que la igualtat serà la tònica i on haurem de veure si el equip campió, l’equip Tech 1 Racing segueix amb el mateix nivell que el 2013.

 

Resultats Top 10: Olsen, Bonifacio, Panis, Malja (Josef Kaufmann Racing), de Vries, Pizzitola, Villemi (Prema Powerteam), Jörg (Josef Kaufmann Racing),  O’Keeffe (ART Junior Team), Albon (KTR).