We don't miss anything!


Oliver Rowland bateix el récord del Motorland en el primer dia de test

2014-02-25 19:12

Oliver Rowland ha batut el récord del circuit del Motorland durant aquest primer dia de test a Aragó. Amb el seu Fortec ha marcat un impresionant 1:39.235 que ha deixat de lluny endarrere al Arden de Pierre Gasly i Sergei Sirotkin. Per altre banda Carlos Sainz Jr. només ha pogut marcar el sisè millor temps, mentre que Roberto Merhi, ha finalitzat 19è.

Per Eric Calduch

Avui s'ha disputat la primera jornada de test de pretemporada de la Fórmula Renault 3.5, on el Fortec d'Oliver Rowland ha batut el récord del circuit que tenia adjudicat des del novembre l'ex campió de la Fórmula 3, Raffaele Marciello, quan va disputar el test de post-temporada. Aquesta marca del britànic ha estat marcada principalment gràcies a la nova composició dels pneumàtics Michelin, que són força més ràpides que l'any passat.

Darrere de Rowland han acabat el Arden de Pierre Gasly i el seu company d'equip a Fortec, Sergei Sirotkin, els dos al voltant del mig segon de diferència. Altres aspectes ha destacar són les posicions dels Dams, vigents campions del campionat. En el cas de Carlos Sainz Jr. ha alcançat la sisena plaça, però amb un baix rendiment degut a una alta febre que havia saccejat al pilot madrileny. El seu company, Norman Nato, ha estat lleugerament més lent acabant en vuitè lloc. 

Una altre cara coneguda ha estat la de Roberto Merhi, ex pilot de Mercedes al DTM, que avui ha tornat a pujar-se a un monoplaça, fent-ho amb l'equip Zeta Corse, amb el que ha pogut rodar fins a 43 voltes, el que més en tot el dia. Tot i així el pilot de Castelló no ha pogut passar de la 19ª posició. 

La classificació final acabat amb Rowland al capdavant seguit de Gasly, Sirotkin, Fantin, Jafaar, Sainz, Laine, Nato, Ghiotto i Buller.

 

—————

Retorna