We don't miss anything!


Oficial: Timo Glock se'n va al DTM de la mà de BMW

2013-01-25 15:21

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

 

Avui ha sortit la notícia que Timo Glock, pilot que fa poc temps anunciava la seva sortida de Marussia i de la Formula 1, fitxa amb BMW per al DTM.

Així Glock comencés aquest any un nou projecte en el mundial de turismes del seu país Alemanya, una competició en evident creixement i amb un gran gran nivell competitiu. El fitxatge s'ha fet efectiu després que ahir Timo realitzés una prova amb el BMW DTM a València.

El director de BMW Jens Marquardt '' Al llarg de la seva carrera, Timo ha mostrat en més d'una ocasió el valuós que és per a qualsevol equip gràcies a la seva habilitat d Timo no trigarà molt de temps a trobar el seu millor i pilotatge i el seu caràcter obert . El fet que ara torni a la família BMW sis anys després de deixar el seu rol de pilot provador de BMW Sauber fa que aquest acord sigui més agradable. Tinc confiança que rendiment al DTM i donarà molt plaer als aficionats''

Timo Glock content en aquesta nova etapa "Per a mi és molt emocionant pilotar per BMW de nou després de tots aquests anys i en una competició de tan alt nivell com és el DTM. He tingut una època fantàstica a la Fórmula 1 però ara estic desitjant lluitar de nou per les victòries amb els meus vells amics de BMW Motorsport. Aquest és l'enfocament que hauré prendre en el desafiament del DTM. Òbviament, sóc conscient que hauré d'adaptar-me a algunes àrees. No tots els ex pilots de F1 han trobat immediatament la seva lloc al DTM. Però precisament l'utilitzo com la meva motivació. Després de guanyar el títol d'una manera tan impressionant l'any passat, no hi ha preguntes sobre que el BMW M3 DTM té tot el que necessita per permetre'ns competir de nou al capdavant de la graella el 2013 ".

—————

Retorna