We don't miss anything!


Oficial: Sauber confirma Nico Hulkenberg per al 2013

2012-11-01 00:01

Escrit per: Cristian Jimenez Ruiz / Twitter: @cristianjrF1

L'equip Sauber ha confirmat Nico Hulkenberg per al mundial de 2013 de Formula 1, serà un dels pilots que formin la dupleta de l'equip, encara no sabem res de qui formara planter al seu costat a causa que Kamui Kobayashi encara no ha sigut renovat per part de l'equip i es rumoreja que el japonès no seguira a Sauber el pròxim any, al seu seient s'hi col·loquen varis noms, entre d'ells al català Jaime Alguersuari que des de Formula Ràpida desitgem estigui entre els 24 pilots que conformin el mundial de 2013.

Nico Hulkenberg de nacionalitat alemanya i 25 anys, va guanyar la GP2 al 2009 i va debutar a la F1 al 2010 de la ma de Williams aconseguint a Interlagos 2010 la seva primera pole. Nico, te com a millor resultat a la F1 una quarta posició que ha aconseguit aquest any al gran premi de Bèlgica.

Nico Hulkenber: ''Tinc moltes ganes de treballar amb l'equip Sauber F1. Es un equip ben col·locat i molt competitiu. A mes, es un equip en el que els pilots joves han tingut resultats i actuacions excepcionals''.

Personalment penso que Nico es el pilot amb mes futur que hi veig a la Formula1 i amb mes fusta per a poder ser en un futur campió mundial, molta sort a Nico i a Sauber per a la próxima aventura ja en 2013.

—————

Retorna