We don't miss anything!


Oficial: James Allison s'uneix a Ferrari com a director tècnic

2013-07-29 15:55

Els rumors s'ha acabat confirmant, i avui Ferrari ha anunciat que James Allison s'unirà a l'Scuderia Ferrari com a director tècnic a partir del 1 de setembre, substituïnt a Pat Fry que queda relegat com a Director d'inginyeria.

Escrit per: Eric Calduch

El que fa unes setmanes era un rumor, s'acabat confirmant avui amb un comunicat de Ferrari, on deia que l'ex tècnic de l'escuderia Lotus, James Allison, s'uniria a l'Scuderia a partir del 1 de setembre com a director tècnic de xasis. Aquest fitxatge fa que Pat Fry, deixi aquest carrec i quedi relegat com a director d'inginyeria de Ferrari. 

L'equip d'Alonso i Massa, despres de veure com aquest cap de setmana a Hungria Red Bull, Mercedes i Lotus li pintaven la cara, l'Scuderia vol girar la situació despres de l'aturada estiuenca començant amb el fitxatge d'Allison, en el que començarà a treballar amb el F138 per tal de millorar-lo, i a més ja pensant amb el cotxe del any vinent. 

James Allison va començar al 2000 treballant amb Ferrari fins 2004, els anys en que el domini Schumacher-Ferrari arrassava a la Formula1. L'any següent passava a Renault, on va fer de director tècnic adjunt aconseguint grans exits amb Alonso al volant del R25 i R26 que van portar els unics titols de l'escuderia francesa. Va abandonar l'escuderia del rombe fins al 2009 on va substituïr a Bob Bell, amb el carrec de director tècnic que ha mantingut fins la seva marxa de Lotus al mes de maig.

Aquest ha estat el comunicat oficial de Ferrari, en el que anuncia el nou fitxatge d'Allison: "Ferrari anuncia que, des de l'1 de setembre, James Allison s'unirà a la Scuderia en el paper de director tècnic de xassís. Alhora, Pat Fry ocuparà el nou càrrec de director d'enginyeria. Els dos informaran de manera directa al cap de l'equip i de la gestió esportiva, Stefano Domenicali".

—————

Retorna