We don't miss anything!


Oficial: Paddy Lowe nou director tècnic de Mercedes

2013-05-20 18:01

Redactat per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Despres de moltes setmanes de rumors s'ha fet oficial el fitxatje de Paddy Lowe per l'equip Mercedes, així dons, Paddy deixa l'equip McLaren per unirse al cada cop mes poderós equip Mercedes.

Paddy Lowe s'unirà a l'equip alemany el proper 3 de juny sota les ordres de Ross Brawn que seguirà tenint el comandament de l'equip en assumptes esportius i tècnics.

Paddy Lowe diu estar molt content amb la seva nova aventura a Mercedes i ansiós de començar a treballar amb l'equip com més aviat posible ''És un repte que tinc ganes de començar. He treballat molt de prop amb Mercedes Benz durant gairebé 20 anys i admiro profundament el fantàstic compromís de l'empresa amb la F1. Tinc ganes d'aconseguir molts èxits en els propers anys''

Ross Brawn dóna així la benvinguda a Paddy al seu equip tècnic ''Estic encantat de donar la benvinguda a Paddy a l'equip i vull començar ja a treballar junt amb ell. Té un gran historial d'èxit en l'esport i serà un gran avantatge per a nosaltres. L'arribada de Paddy enfortirà mes la nostra organització i ens posarà en una posició mes forta per al futur''.

—————

Retorna