We don't miss anything!


Oficial: Carlos Sainz Jr. serà pilot de Dams al 2014

2013-12-18 16:34

Després d'haver-se pujat el passat mes de novembre a un dels monoplaces de Dams durant una jornada de test, avui s'ha fet oficial el fixatge de Carlos Sainz Jr. per l'escuderia francesa, on hi correrà tota la temporada vinent. El seu company d'equip serà Norman Nato, que ha renovat el seu contracte amb el que va ser el seu equip l'any 2013. 

Per Eric Calduch

L'equip Dams ha confirmat avui el que estava sent un fort rumor les ultimes setmanes, i es que Carlos Sainz a firmat un contracte amb l'escuderia francesa per disputar tota la temporada 2014 de la Formula Renault 3.5, on al seu costat hi serà Norman Nato, que ha renovat amb l'equip on hi va correr la temporada passada. Així doncs Dams intentarà repetir els grans èxits conseguits aquest 2013, coronant-se campions de constructors i a més a més donant-li el campionat de pilots al nou pilot de Formula 1 de McLaren, Kevin Magnussen. 

El madrileny segueix el seu programa de Joves Pilots de Red Bull, que va iniciar al 2012 disputant la Formula 3 amb Carlin, fent un gran paper conseguint varios podis i Pole Positions. L'any següent a estat corrent les GP3 Series amb MW Arden, on a fet grans actuacions amb varios podis i la Pole Position a Bélgica. Tot i així acabat a la sombra del seu company d'equip, Daniil Kvyat, que amb el mateix cotxe va guanyar el campionat i un seient al equip de Formula 1, Toro Rosso. A més aquest 2013 també va correr varies curses amb Zeta Corse a la 3.5, on no va passar del sisens llocs a Mónaco i Barcelona-Catalunya. Ara aquest any afronta una nova etapa amb l'escuderia campiona de les World Series by Renault.

Aquestes han estat les declaracions de Sainz respecte al seu fixatge amb Dams: "Estic molt content de confirmar que estaré amb DAMS l'any vinent. Serà un repte genial i no puc esperar a començar-lo. Des del primer test que vaig fer amb ells l'any passat, vaig sentir que hi havia un gran feeling entre nosaltres i he volgut sempre formar part d'aquest equip. He d'agrair a Red Bull per aquesta temporada, i també a Cepsa per la confiança que dipositen en mi."

 

 

—————

Retorna