We don't miss anything!


Ocon segueix dominant les tardes

2013-03-17 18:51

 

per: Martí Marcos Cladellas Manel Feriol Garrido

Avui a la tarda, al Circuit de Catalunya s’han celebrat els test de la FR2.0. Han seguit amb les mateixes  expectatives dels tests d’ahir, amb gran abundància de banderes vermelles. Concretament, durant el dia d’avui s’han produït 21 banderes vermelles, de les quals 8 han estat les protagonistes de la tarda. Les banderes vermelles de la tarda, han estat protagonitzades pels següents pilots: Fraga de l’equip Manor Mp Motorsport, Amado(en dues ocasions)de l’equip Euronova, Smiechowski de l’equip Inter Europol Competition, Taranov de l’equip Tech 1 Racing, Tirman de l’equip Arta Engineering, De Vries de Koiranen GP i Mora de l’equip Interwetten.com Racing.

A l ’inici de la sessió de tarda, ha plogut uns instants mentre que la resta de la tarda, uns núvols negres s’han aguantat. Al inici, han començat amb els pneumàtics tous(pocs pilots han esperat a que la pluja acabés). Quan la pluja ha acabat, han sortit tots els pilots amb els pneumàtics durs.

Igual que al matí, Esteban Ocon, ha liderat la classificació fins a falta de 10 minuts, on Vaxiviere ha millorat el temps i l’ha superat.

Els deu primers classificats de la sessió de tarda han estat els següents:

1.       Vaxiviere

2.      Ocon

3.      Silva

4.      Rowland

5.      Baron

6.      Franzoni

7.      Dennis

8.      Pakari

9.      Albon

10.  D’Agosto

 

—————

Retorna