We don't miss anything!


Ocon imparable aconsegueix una altre pole

2014-05-30 18:23

Esteban Ocon ha aconseguit la pole position per a la cursa 1 de la FIA Formula 3 Europea que es disputarà demà dissabte al circuit d’Hungaroring, Hungria. Blomqvist, Verstappen, Fuoco i Rosnqvist, seran quatre grans rivals que tindrà just darrere seu.

Per: Arnau Viñals Vendrell

La sessió s’ha iniciat amb Tatiana Calderon amb la primera a sortir a rodar. També com ja acostuma a ser habitual, Goddard ha començat liderant la classificació, tot i què els temps han anat millorant significativament amb Verstappen, Auer i Szymkowiak col·locant-se en primera posició.

 

Tot i això i només passats 6 minuts de sessió, Roy Nissany aconseguia marcar un temps de nou dècimes més ràpid que el francès que li donava la pole position provisional fins que Auer aconseguia un volta 7 dècimes encara millor.

 

Arribavem doncs a meitat de la sessió amb Verstappen liderant el grup, seguit per l’italià Fuoco, Menezes.

 

A partir d’aquí Ocon començava a liderar tota la sessió millorant els temps i aconseguint la pole position final. El francès només l’ha pogut fer ombra Tom Blomqvist que a falta de 5 minuts pel final aconseguia situar-se a 8 centèsimes del jove pilot de Lotus.

 

Top 10: Ocon, Blomqvist, Verstappen, Fuoco, Rosenqvist, Auer, Giovinazzi, Menezes, King i Serrallés.

 

 

—————

Retorna