Ocon guanya a Pau i és més líder que mai

2014-05-10 11:52

Esteban Ocon està imparable i a Pau ha tornat a aconseguir una victòria, una victòria a casa seva, al seu país, França i amb la seva gent és clar. Auer ha finalitzat segon i es fica en aquest lloc també en el campionat. Max Verstappen ha estat tercer.

Per: Arnau Viñals Vendrell

A la sortida Esteban Ocon (Prema Powerteam) ha conservat el liderat  i immediatament Lucas Auer (kfteile24 Müke Motorsports) es col·locava segon seguit de Max Verstappen (Van Amersfoort Racing). Al darrere les banderes grogues apareixien a la zona del Pont Oscar, Alexander Toril (ThreeBond with T-Sport Racing) sortia fent una volta de campana després de tocar-se amb Mitchell Gilbert (Fortec Motorsports).

 

El Safety car apareixia immediatament en pista. Ocon liderava la cursa seguit d’Auer, Verstappen, Dennis (Carlin) i King (Carlin) al top 5. Després de 3 voltes el cotxe de seguretat entrava al pit stop i la cursa es rellançava de manera neta i sense avançaments.

 

A la setena volta Auer era molt pressionat per Verstappen i gairebé l’avança després de que l’austríac patís una passada de frenada.

 

El segon Safety Car apareixia a la volta 13 quan Esteban Ocon ja s’havia escapat dels seus rivals per més de dos segons. Recordem que el circuit de Pau no arriba ni als 3 quilòmetres i que per tant, 2 segons es una gran distància. Aquesta interrupció de la cursa era provocada per Michele Beretta (Eurointernational) en xocar contra la balla.

 

Tres voltes després el cotxe se seguretat se’n tornava a anar i aquest cop els pilots han inentat avançar però ningú ho aconseguia, encara que Jake Dennis fos molt atacat pel seu company d’equip Jordan King.

 

Amb els cotxes de seguretat la cursa programada a 29 voltes s’ha redit als 35 minuts del límit del reglament, Ocon ha aconseguit la victòria amb 26 voltes completades i ara és més líder que mai amb 47 punts de distància respecta Lucas Auer que avui ha acabat segon.

 

Resultats Top10: Ocon, Auer, Verstappen, Dennis, King, Serrallés (Team West-Tec F3), Giovinazzi (Jagonya Ayam with Carlin), Jones (Carlin), Goddard (ThreeBond with T-Sport) i Gelael (Jagonya Ayam with Carlin).