Ocon és directe i aconsegueix la victòria

2014-05-04 12:18

El pilot francès de Prema Poweteam, Esteban Ocon, ha guanyat avui al matí la segona cursa en la F3 fent un bon paper a Hockenheim. Amb això, ha trencat la mala sort d'ahir en que va quedar P9.

Giovinazzi, Jones, Auer i Blomqvist han tancat un top 5 amb molt de talent.

Per: Andreu Rius

A diferència d'ahir, la cursa ha començat molt neta i només Verstappen (que ha trencat el motor al warm up) a quedat fora.

 

Això ha fet que el líder del campionat, Esteban Ocon és quedés amb la primera posició mentre que Giovinazzi i Jones mantenien les respectives posicions de sortida.

Cal recordar que Blomqvist, tenia la pole però que va canviar el motor sortia últim.

Poc desprès de que Ocon lideres la cursa, Fuoco, el seu company es retirava a causa d'un accident a la volta 3.

 

Amb tot això, els pilots és començaven a distanciar hi havia poques coses a destacar com batalles entre Latifi i Serralles...

Però en general coses que decidissin qui guanyava punts i qui no, no ni havien masses ja que el top 10 no feia gaires errades.

 

La decepció és sense dubte Felix Rosenqvist, l'any passat va estar a punt de guanyar el campionat i aquesta temporada encara no ha fet cap top 5 i això fa pensar que a l'equip Mücke, alguna cosa no va bé.

Arribant a la conclusió, el safety car ha sortit a la volta 19 per culpa del xoc contra les tanques de protecció del pilot italià Michele Beretta.

Amb l'adèu del cotxe de seguretat, tornava la igualtat. Només quedaven 3 voltes.

 

Al final, ha sigut molt estrany. Ocon s'emportava la segona victòria aquest any però tots els pilots arribaven molt junts.

Amb la primera posició, Esteban Ocon domina encara més en el campionat de pilots i ja té 85 punts.