We don't miss anything!


Ocon completa el seu hat-trick de victòries a Moscou

2014-07-13 16:05

Esteban Ocon ha completat el cap de setmana amb la seva tercera victòria al Moscow Raceway. El francès ha estat imbatible a Moscou i aquesta tarda s'ha endut la tercera mànega per davant de Max Verstappen, que ha perdut el triomf en un error en l'última volta. Antonio Fuoco amb l'altre Prema Powerteam ha completat el podi. 

Per Eric Calduch

Només començar aquesta tercera cursa a Moscou vam tenir el primer Cotxe de Seguretat del dia. El monoplaça de Félix Serrallés quedava parat enmig de pista després de xocar amb Roy Nissany, que va haver d'entrar a boxes a canviar el frontal. Per davant Ocon va mantenir la primera posició per davant de Tom Blomqvist, Max Verstappen i Antonio Fuoco. 

 

La cursa es va rellançar en la cinquena volta i Ocon va poder mantenir el liderat. No obstant això el desenvolupament de la prova canviaria amb les penalitzacions dels comissaris a tres pilots per saltar-se la sortida. Un d'ells va ser Blomqvist, que va veure arruïnades les seves opcions a podi i a més va deixar via lliure a Verstappen per atacar Ocon, que el tenia a 2,5 segons a falta de set voltes. 

 

A falta de dues voltes per al final el Cotxe de Seguretat tornava a fer acte de presència en pista després d'un toc entre Lucas Auer i Jordan King. La cursa es va rellançar doncs només amb temps per a una volta, i res més caure la bandera verda Verstappen es va llançar a sobre d'Ocon i el va superar. Ja en el segon sector el jove holandès va cometre un error que va aprofitar Ocon per superar i guanyar finalment la cursa. Verstappen va entrar en meta a mig segon del francès mentre que l'altre Prema Powerteam d'Antonio Fuoco va completar el podi. 

 

Ocon fa un gran pas en el Campionat en finalitzar aquest cap de setmana, ja que augmenta a 116 punts l'avantatge a la general respecte a Verstappen, el seu principal rival. Fuoco completa un bon cap de setmana amb un altre podi després de mantenir-se davant de Jake Dennis, Felix Rosenqvist, Dennis Van de Laar, Tom Blomqvist, una gran Tatiana Calderón que va sumar quatre punts, Hector Hurst i Antonio Giovinazzi, que va completar la zona de punts. 

 

El Campionat europeu de la FIA Fórmula 3 tornarà el cap de setmana de l'1 al 3 d'agost al Circuit del Red Bull Ring. 

 

 

 
 

—————

Retorna