We don't miss anything!


Ocon amb Prema a la F3 tal i com va dir FormulaRapida.net

2014-01-08 15:56

Esteban Ocon i Prema fan oficial avui el fitxatge que FormulaRapida.net va revelar fa més de 2 mesos, el dia 20 d’Octubre de 2013.

Per: Arnau Viñals Vendrell

I és que al ser un mitjà petit, les nostres exclusives no han convençut quan FormulaRapida.net, de les exclusives que ha publicat, TOTES han esdevingut certes.

 

Pel que fa a la oficialització de la notícia, Ocon ha declarat estar “molt content i orgullós d’haver escollit l’equip Prema Powerteam per a la temporada 2014. Després de Macau i els testos d’hivern, em sento preparat per lluitar i portar els colors de Prema i Lotus F1 Junior Team al capdavant.”

 

Ocon, abandona l’òrbita World Series, en un pas natural per a molts pilots de la 2.0.  A més a més els resultats al GP de Macau, han acabat de convencer al equip tal i com apunta René Rosin: “No teníem cap dubte respecte Ocon. La impressió va ser durant els testos i el Gran Premi de Macau on va millorar el seu ritme i va aconseguir el Top 10 en una de les curses en circuits urbans més dures del món. Definitivament penso que Ocon serà afortunat a la Fórmula 3 Europea”

 

Pels que no sabien la noticia, aquí els recordem la exclusiva de fa ja més de 2 mesos:

https://www.formularapida.net/news/exclusive-esteban-ocon-in-f3-with-prema-powerteam-for-2014/

 

—————

Retorna