We don't miss anything!


Obertes les inscripcions de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme 2013

2013-05-28 23:49

Com a novetat i gràcies a un acord de col·laboració, Dunlop serà proveïdor oficial de pneumàtics de la prova de resistència

per: Arnau Viñals Vendrell

Les inscripcions per la 19ª edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme 2013, a celebrar-se al Circuit de Catalunya del 5 al 7 de juliol, ja estan obertes. Tots aquells interessats en participar en l’emblemàtica cursa de resistència tenen temps per formalitzar la seva inscripció fins el 31 de maig. Per aquesta edició de les 24 Hores de motociclisme, el Circuit de Catalunya, com a conseqüència de la conjuntura econòmica actual, ha decidit mantenir el preu de la inscripció de la passada temporada.

Els equips participants hauran de tenir entre 3 i 4 pilots, en possessió d’una llicència RFME, UEM o FIM anual o d’una sola prova, prenent part amb una motocicleta d’una de les següents categories: Superstock 600, Superstock 1000, EWC o Open Superbikes.

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme començaran el divendres 5 de juliol en una jornada que aglutinarà entrenaments lliures, qualificatius i nocturns. Dissabte, a les 15h sobre el traçat FIM de 4.727 metres, començarà la cursa de 24 hores de duració, amb sortida en espiga estil “Le Mans”.

Més informació a: www.circuitcat.com


Dunlop, proveïdor oficial de pneumàtics
El Circuit de Catalunya i Dunlop han signat un acord de col•laboració amb el qual la marca de pneumàtics serà proveïdora oficial de compostos de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme. Aquest acord implica avantatges i descomptes exclusius per als participants en l’adquisició dels pneumàtics per a la cursa.

D’aquesta manera, Dunlop mostra el seu compromís amb la competició ajudant als participants amb un dels elements més costosos d’una prova. La marca de pneumàtics es reafirma com una de les més properes a la competició, ja sigui de velocitat o de resistència, en tot Europa.

Press Circuit de Catalunya

 

—————

Retorna