We don't miss anything!


Nova Pole de Marc Márquez al GP d'Itàlia

2014-05-31 22:21

Marc Márquez (Repsol Honda Team) ha aconseguit la seva sisena pole position de la temporada durant la sessió classificatòria del Gran Premi TIM d'Itàlia, en imposar per davant d'Andrea Iannone (Pramac Racing) i de Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP), els pilots que l'acompanyaran en primera línia.

Tenia unes dècimes guardades Marc Márquez i les ha usat en la Q2 del GP TIM d'Itàlia per signar el millor crono i assegurar-se el primer lloc de la graella de Mugello, sent la seva sisena pole consecutiva de la campanya 2014. El Campió del món ha deixat un millor crono de 1.47.270 que es queda a 1 dècima de segon del rècord absolut en aquest escenari, però que constitueix un nou rècord de la pole. Suficient per batre Andrea Iannone (Pramac Racing) , que s'ha quedat a 180 mil·lèsimes -després de batre el rècord de velocitat en la FP3 matinal- i ha aconseguit la primera línia per primera vegada des que corre a MotoGP. Jorge Lorenzo (Movistar Yamaha MotoGP) completarà aquesta primera fila amb un registre a 0.251s del líder. 

 

Dani Pedrosa (Repsol Honda Team) ha estat el més ràpid en les dues sessions lliures que s'han disputat prèviament, però en la definitiva Q2 s'ha hagut de conformar amb la quarta posició després d'anotar un temps de 1.47.5, a una mica més de 3 dècimes del seu company d'equip.

 

Pol Espargaró (Monster Yamaha Tech3) ha patit la seva segona caiguda del cap de setmana quan intentava millorar posicions en els últims minuts de la tanda. L'incident, en perdre el control de la seva M1 a la Arrabbiata, no ha estat tan aparatós com el de divendres, quan va destrossar la seva muntura al revolt Sant Donato, però li ha restat minuts per intentar un últim assalt al crono. Al seu costat i en sisena posició arrencarà Cal Crutchlow (Ducati Team).

 

Des de la tercera línia partiran Bradley Smith (Monster Yamaha Tech3), Andrea Dovizioso (Ducati Team) i Stefan Bradl (LCR Honda MotoGP), mentre que Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP Team) no ha aconseguit un crono per estar davant i haurà de confiar en fer una bona sortida des de la quarta línia després de classificar-se avui en desena posició.

 

Álvaro Bautista (GO & FUN Honda Gresini) i Aleix Espargaró (NGM Forward Racing) han estat 11è i 12è després d'aconseguir el pas a aquesta sessió en la repesca de la Q1. Michel Fabrizio, substitut d'última hora de Danilo Petrucci al IodaRacing Team, ha tancat la classificació de la categoria reina.

 

Nicky Hayden (DRIVE M7 Aspar) no ha participat en cap de les sessions disputades aquest dissabte. El pilot nord-americà ha decidit retirar-se del GP d'Itàlia aquest mateix matí abans de l'inici de la FP3 a causa de la inflamació i els dolors al canell dret que pateix des de fa setmanes i passarà pel quiròfan a Itàlia dimarts que ve

 

—————

Retorna