We don't miss anything!


Nova pole de Bird a Monza

2013-09-06 16:31

Sam Bird ha aconseguit la segona pole position seguida en el GP d'Itàlia. El britanic s'emporta quatre punts i sortirà demà des de la primera posició per davant de Leimer i Palmer en una igualada qualificació. Dani Clos ha fet un excel·lent setè lloc i Canamasses ha fet una virolla als deu minuts de sessió i tanca la graella de sortida.

Escrit per: Eric Calduch.

La qualificació ha començat amb uns cinc minuts tranquils amb els pilots sortin a pista i fent la volta d'instalació. Minuts més tard tots els pilots han fet una o dues tentatives amb un Palmer que tenia la pole privisional per davant d'un increïble Clos i Calado, Dilmman i Bird. Quan faltaven uns vint minuts pel final, Sergi Canamasses ha fet una virolla a l'ultim revolt que l'ha deixat atrapat a la grava, posant punt i final a la seva sessió. Amb el monoplaça retirat, passats uns dos minuts de la virolla del Sergi, Ghirelli feia una violenta virolla a la Parabolica que a falta de catorze minuts provocava la bandera vermella, per tal que els comissaris poguessin netejar la pista.

Passats uns cinc minuts, la bandera verda tornava a caure al Circuit de Monza i tots els pilots excepte els dos accidentats sortien a pista. Palmer defensava la pole, però veia com primer Leimer i despres Bird es situaven al davant seu. Clos tot i la gran volta reculava una mica fins el setè lloc veient-se superat per Ericsson, Dillmann i Coletti. Amb les posicions així ningú millorava volta al capdavant i la qualificació es donava per acabada.

Nova pole per a Sam Bird, que haurà de defendre la primera posició amb Leimer i Palmer. Darrere sortiran Ericsson i Dillmann, amb un Coletti que no ha passat del sisè lloc, i demà l'actual lider haurà de remuntar sinò vol veure com Leimer o Bird el superen a la general. Dani Clos ha fet un magnific setè lloc per davant de Calado, Rosenzweig, Trummer, Richelmi i Felipe Nasr que sortirà dotzè i el braziler, segon al mundial, haurà d'escalar cap endavant a la cursa de demà si vol mantenir les opcions de campeonat. Per acabar, l'accidentat Canamasses ocuparà l'ultim lloc de la graella. Demà a les 15:40h primera cursa de GP2 a Monza.

—————

Retorna