We don't miss anything!


Nou any, nou equip

2012-12-31 19:51

Com a fundador i director de Formula Ràpida em plau anunciar la nova plantilla de l'equip de Formula Ràpida. Un equip renovat, jove, dedicat, compenetrat, amb noves cares i també cares que continuen aquest 2013 i ja estaven amb nosaltres el 2012.

 

Recordem, però, els inicis. Uns inicis difícils per Formula Ràpida, ja que només hi havia Arnau Viñals al capdavant, tot i que després, a finals de Juny, va fitxar per l'equip el nostre Fotògraf preferit i entregat: l'Albert Llovera (i no, no és el pilot de rallis resident a Andorra).

 

Després, a l'estiu, amb el nou domini de la web i gràcies al Fan Club d'en Kevin Korjus vam fitxar al que ara és un dels sots directors de Formula Ràpida: el gran defensor d'HRT i de Fernando Alonso, Cristian Jimenéz. El seu primer article va ser un dels més anormals de tots, ja que va fer l'article durant els Lliures 2 del GP de Bèlgica quan Charles Pic va quedar primer, situació bastant estranya.

 

Mesos abans, però, ja teniem el cosí del Director, en David Viñals, que gràcies a la seva recerca va descobrir una exclusiva que començaria a donar a conèixer la web. En David no escriu, només busca exclusives sobre les 24 hores.

 

Gràcies en part a aquesta exclusiva, l'equip va fitxar un jove universitari: en Sergi Ruiz. Els seus articles eren diferents a la dinàmica de l'equip, i això va agradar als seguidors. Però malauradament en Sergi ens va deixar per un altre projecte en el que tindria un sou. Heu de saber que ningú de Formula Ràpida cobra.

 

I aquí és quan entra la feina del Director, que "enxufa" a un amic seu per a que l'ajudi en l'esdeveniment de les World Series by Renault, (una categoria que esta molt orgullòs del seguiment únic en català que hem fet aquest any, i que s'ha recompensat en les curses de Paul Ricard i Catalunya). Aquest amic és el Manel Ferriol, "la mà esquerra" del director, que li agrada dir a ell.

 

L'equip ha estat aquest fins aquest Desembre, però Formula Ràpida també ha hagut de fer pretemporada i buscar-se els seus nous "pilots", un dels quals seria la jove argentina Juli Tulián, que es posa a les files de la la fillial de Fotografia de Formula Ràpida, Quick Formula.

 

Una altre dona, l'Alba Jurado, col·labora amb els articles i entrevistes de les 24 hores, exclusivament.

 

Aquest ha estat l'equip del 2012. Ara anem a veure l'equip del 2013, en què segueixen tots els esmentats anteriorment (excepte en Sergi) i nova gent.

 

2013

 

Obrim un 2013 amb noves cares. Com a novetat, FormulaRapida.net incorpora a tres persones, molt diferents entre elles. 

 

David González, que és de Gijón, i de moment no té una secció especifica, ja que farà de tot, però de moment se centrarà en el Dakar d'aquest any. 

 

Ramon López, gran fan de Jules Bianchi, estudia a la UAB i fitxa a l'equip amb moltes ganes i il·lusió. Sobretot té l'il·lusió de poder-se fer amic d'en Jules. En Ramon escriurà sobre Formula 1 i GP2, a més a més al tenir tanta il·lusió en aquest projecte, en Ramon també serà el corrector ortogràfic i el traductor de la web al Francès i l'Anglès quan aquesta tingui més suport dins de Catalunya.

 

Un altre que únicament serà traductor de la web al Francès i corresponsal en alguna cursa de competició, amb el Director, serà en Martí Marcos, amic també del Director, i el més jove de l'equip ja que només té 13 anys, i demà en farà 14; felicitats en nom de tots.

 

Aquestes són les noves cares de Formula Ràpida, ara, repassem el bio dels que segueixen en aquest pioner projecte Català:

 

Julieta Tulián

 

La dona que dóna a conèixer Formula Ràpida al món. Aquest any, a causa de la distància però gràcies al seu domini de l'anglès, traduirà la web en aquest idioma en el seu moment, i és la màxima encarregada de gestionar la filial Quick Formula.

 

Alba Jurado

 

Farà la feina semblant a "freelance" ja que només col·laborarà al cap de Setmana de les 24 hores Internacionals en Resistència en ciclomotors de la Vall del Tenes.

 

Albert Llovera

 

Serà el nostre fotogràf en qualsevol categoria que es disputi al Circuit de Catalunya i Formula Ràpida n'informi.

 

David Viñals

 

Estarà al peu del canó a les 24 hores, donant exclusives i fotografies d'això.

 

Manel Ferriol

 

"La mà esquerra del Director" "s'enxufa" del tot a Formula Ràpida com a especialista de la Indycar, i aquest any tindrà feina, ja que escriurà de GP3, DTM, i fins i tot alguna vegada de Fórmula 1.

 

Cristian Jiménez

 

Després de renunciar a una altre pàgina web i considerar Formula Ràpida com la seva "casa", el jove barceloní tornarà a fer Fórmula 1 i aquest any fins i tot farà GP2, Dakar, Formula 3, DTM i, en algun cas, Indycar.

Arnau Vinyals

 

Ja per acabar, el fundador tornarà a estar a totes les categories menys el Dakar, i intentarà aconseguir algun patrocinador per la web, o treballar per algun pilot-equip (amb la filial Quick Formula) perquè membres de l'equip Formula Ràpida es puguin desplaçar a altres circuits propers com: Motorland Aragó, el Circuit urbà de PAU, Paul Ricard, València o fins i tot Monza.

 

—————

Retorna