We don't miss anything!


Norman Nato fitxa per DAMS

2012-11-30 15:43

Escrit per: Arnau Viñals     @vinyi_arnau96

Norman Nato

La Formula Renault 3.5 ja ha acabat els Test de Post Temporada en que durant aquest temps han decidit qui pilotarà l'any que ve amb ells. En aquest article us avançem el primer pilot confirmat, el pilot Francès Norman Nato participant aquest últims anys a la Formula Renault 2.0.

Nato fa aixì un gran pas per el 2013. El pilot nascut el 8 de Juliol de 1992 a Cannes, ha estat tota la vida inmmers en aquest món, ja que el seu pare era cap d'un equip. Nato que va guanyar el Campionat Júnior i Cadet de Karts a França el 2005, i uns anys després el 2009 va entrar a la FFSA, (en els quals també hi ha pilots com Romain Grosjean, Jean Eric Vergne o Charles Pic), el 2010 a l'Acadèmia Auto Sport on va acabar segon, inmediatament després el 2011 va participar en el campionat de la Formula Renaul 3.0 Eurocup (pas prèvi a la FR3.5), Nato ha quedat quart aquest any a la FR 2.0 i segon a la FR 2.0 ALPS amb quatre victòries.

Aquest mateix any, ha fet unes bones sessions d'entrenaments a la Formula Renault 3.5 a Barcelona, aconseguint el millor temps, i a Motorland Aragón va acabar de convèncer a l'equip DAMS on finalment participarà de cara l'any que ve.

 

Declaracions:

 

Jean-Paul Driot: "És un plaer donar la benvinguda i la oportunitat a un jove nou pilot francès al nostre equip. En Norman ha fet un gran ràpid procés amb monoplaçes. Així que estem encantats de donar-li un lloc per l'any que ve, i estic segur que serà un dels candidats al títol"

 

Norman Nato: "Òbviament estic molt content d'unir-me a DAMS i m'agradaria donar-los les gràcies per dipositar la seva confiança en mi. És un gran equip amb molta experiència, i amb un equip d'enginyers d'alt nivell. M'he de concentrar en l'aprenentatge del Renault 3.5 i fer un gran esforç per millorar el més ràpidament possible. Des de avui, fins al Febrer seguiré un programa de condició física intens per estar apunt pel inici del campionat."

—————

Retorna