Norbert Haug es jubila de Mercedes

2012-12-13 14:51

Escrit per: Arnau Vinyals     @vinyi_arnau96

 

Després de més de 22 anys com a cap de Mercedes-Benz Motorsport, Norbert Haug conclourà la seva carrera a finals de 2012. El seu contracte arribarà a la seva fi per mutu acord amb el Consell de Direcció. Els preparatius per a la temporada continuaran tal i com estava previst.

 

Norbert Haug ha portat sis títols de Fórmula 1 del campionat del món i es 87 victòries de Fórmula. Al DTM, els equips de Mercedes van guanyar un total de 32 títols sota el lideratge de Haug. Des del primer títol el 1992, Mercedes-Benz ha guanyat el 54% de totes les curses del DTM i al voltant del 60% de tots els títols DTM (conductors / als fabricants / equips). Durant aquest període de temps Mercedes-Benz ha competit en 986 curses en total (la Fórmula 1, Champ Car, fórmula 3) sota el lideratge de Haug i ha guanyat 439 d'elles (45,4%).

 

Declaracions:

 

Norbert Haug: "M'agradaria donar les gràcies a la millor companyia d'automòbils del món durant més de 22 anys. En particular vull agrair a la Junta per la confiança i la llibertat que sempre m'han donat en totes les meves activitats. Des de 1991, hem tingut grans èxits i victòries, de les quals vull agrair a tots els meus col·legues."