We don't miss anything!


Ningú pot amb Marquez i obté la victòria a Jerez

2014-05-04 14:32

Marc Marquez ha obtingut la seva quarta victòria consecutiva durant el GP d'Espanya disputat avui a Jerez. El cerverí s'ha imposat a una lluita inicial amb Valentino Rossi i ha deixat al italià a més de quatre segons de distància durant tota la cursa. Dani Pedrosa ha completat el podi després d'haver adelantat a Jorge Lorenzo en les últimes voltes.

Per Eric Calduch

Tot a començat amb una sortida molt intesa i emocionant. Dovizioso s'ha colat en primera posició en el primer revolt, però ràpidament Marquez i Rossi el superaven. Lorenzo feia una petita errada que el deixava darrere de Pedrosa, però remuntava fins la tercera posició a la sombra del seu company d'equip. Rossi atacava a Marquez per evitar que el català és distancies, però desencadenava una titànica lluita entre els dos, que acabaria guanyant Marquez, que s'escapava al capdavant.

 

Mentre el pilot de Cervera s'escapava al davant de la cursa, darrere les dues Yamaha i l'Honda de Pedrosa lluitaven per les dues posicions restants de podi. Durant les primeres voltes veiem varies caigudes per part de Karel Abraham, Michele Pirro i Andrea Iannone, a més Cal Crutchlow tenia que abandonar per problemes mecánics a la seva Ducati. 

 

A mesura que les voltes passaven les lluites és desencadenaven i les més destacades eran per la setena posició, en la que Bautista avançava a Smith i Bradl. Més endavant Rossi és distanciava de Lorenzo, qui veia com era avançat fàcilment per Dani Pedrosa. El català tenia ritme i centrava totes les seves esperances en avançar a Rossi. Per darrere Aleix Espargaró intentava superar a Dovizioso, i després de dos intents és passva de frenada i Bautista el superava.

 

Marquez amb seguretat completava la cursa i aconseguia la seva quarta victòria consecutiva en aquest 2014, justament el dia que complia 100 curses mundialistes. Rossi podia aguantar a Pedrosa al darrere i finalitzava la cursa segon. Lorenzo era quart amb un ritme molt baix seguit de Dovizioso que amb la Ducati mantenia la cinquena posició per davant de Bautista, Aleix Espargaró, Smith, Pol Espargaró, Bradl, Hayden, Aoyama, Redding, Hernandez i Barberà, que completa la zona de punts. 

 

MotoGP tornarà en ocasió del GP de França que és disputarà el 18 de maig al circuit de Le Mans. 

 

—————

Retorna