We don't miss anything!


Nico Terol fa la seva primera pole al Motorland

2013-09-28 20:33

Nico Terol ha aconseguit la seva primera pole position de Moto2 al GP d'Aragó després de liderar tota la qualificació. Darrere sortiran Tito Rabat i Pol Espargaró mentre que el lider Redding sortirà molt abaix en 13º posició.

Per: Eric Calduch @calduch3

Tot a començat amb uns primers vint minuts molt tranquils, on Terol seguia la linia dels FP3 i es situava d'un bon principi en el primer lloc per davant de Nakagami, Redding, Rabat i Torres. Espargaró després d'estar una bona estona en el 21º lloc pujava al 5º lloc mentre el seu company Rabat ho geia al segon lloc només darrere de Nico Terol. A tot això Pol seguia millorant posant-se quart igual que Terol que rabaixava encara més els seus propis temps. Cortese i Luthi es colaven pel capdavant per davant de Redding i Torres a falta de quinze minuts del final.

Passats els minuts veiem una caiguda de Aegerter mentre que Redding anava perdent moltes posicions fins caure al 13º lloc. Torres es posava cinquè seguit de Cortese, Simon, De Angelis, Corti, Zarco, Luthi, Pasini i Redding molt abaix. Als ultims minuts no millorava i el lider sortirà tretzer. Per davant Nico Terol aconseguia la seva primera pole a Moto2 per davant de les Tuenti HP 40. Torres sortirà cinquè per darrere Nakagami i davant de Simón. Marilerañera ha estat 17º, Cardus 22º, Pons 24º, Ramos 25º i Moncayo 29º. 

—————

Retorna