We don't miss anything!


Nico Rosberg segueix dominant a Silverstone FP3

2013-06-29 12:23

Escrit per: Cristian Jiménez Ruiz @cristianjrF1

Els Mercedes segueixen demostrant la seva superioritat a una volta en Silvertone devant de Red Bull. Darrere dels dos Mercedes i els dos Red Bull ha acabat el Lotus de Grosjean i el Toro Rosso de Ricciardo, darrere d'ells Fernando Alonso, un Alonso que es mostra molt descontent amb el F138 en aquest gran premi encara que Ferrari el tractarà de posar a punt en aquestes dues hores que queden per a la classificació.

L'ensurt de la sessió l'ha protagonitzat Sergio Pérez ja que el seu pneumàtic del darrere esquerre ''ha explotat'' paraules textuals, al revolt de Copse abans de Beckets i ha obligat a treure bandera vermella per que ha deixat tirat el pneumàtic enmig de la pista, això pot ser la gota que farà vessar el got per a Pirelli que està molt qüestionada i veurem que excusa ens posen amb Perez.

Fernando Alonso haurà de tenir molta cura amb els dos Toro Rosso i els dos Force India que poden ser els convidats sorpresa a col · locar-se en posicions preferents. Recordem que l'objectiu de Ferrari dijous era col · locar-se en les dues primeres files de la graella, cosa que sembla molt difícil per no dir impossible ja que els Mercedes i els Red Bull estan en un altre món.

—————

Retorna