We don't miss anything!


Nico Müller: “Acabar tercers en el campionat és l'objectiu”

2013-10-14 20:24

Nico Müller ara mateix cinquè classificat en el campionat de pilots de la Formula Renault 3.5 Series amb 131 punts és a 29 de Antonio Félix da Costa, actual tercer classificat en el campionat, però tot i això el suís de International Draco Racing diu que provarà de aconseguir dos podis aquest cap de setmana en l’última ronda de les World Series by Renault aquest 2013, aconseguir el tercer lloc en el campionat.

per: Arnau Viñals Vendrell

Així ho deia en acabar la darrere cursa al Paul Ricard on va aconseguir acabar segon, només superat per a Kevin Magnussen que pot guanyar el campionat aquest dissabte acabant vuitè. Müller ho podria aconseguir, el pilot suís ha fet renéixer en els èxit l’equip International Draco Racing que des de Beltrand Baguette el 2009 no guanyaven cap cursa en aquest campionat i, aquest any, Müller ha aconseguit trencar la sequera de trofeus al equip italià amb dues victòries aquest any. Una a Mònaco sortint des de la pole position, i l’altre a Hongria en una cursa passada per aigua on Nico es va imposar per una aclaparadora distància de més de vint-i-sis segons de marge.

Amb això Müller veu amb bons ulls poder aconseguir el tercer lloc en el campionat “Espero realment mantindrem en la lluita per la tercera posició fins dissabte a Barcelona i després provar d’aconseguir-ho.” Deia un Müller que té menys victòries i podis que Da Costa aquest any tot i ser el tercer pilot més regular de la graella, acabant 11 de 15 curses en els punts. És per això que Nico Müller és honest i diu que “no serà fàcil veient, veient que l’Antonio (Da Costa) ha aconseguit una bona puntuació aquest cap de setmana (Paul Ricard) així que serà difícil.”

Tot i això sap el camí que ha de fer per aconseguir el seu objectiu final “Espero ser al podi a les dues curses i després veurem fins on haurem remuntat. La tercera posició és l’objectiu i si crec que és possible.”

Veurem doncs que acaba succeint aquest cap de setmana al circuit de Barcelona-Catalunya durant el fantàstic i últim cap de setmana que estaran les World Series by Renault al circuit de casa, ja que l’any 2014 i 2015 es trasllada la prova a Jerez.

Podeu veure la galeria de fotografies del passat esdeveniment de les World Series by Renault al circuit del Paul Ricard al nostre Facbook fen click aquí.

 

—————

Retorna