We don't miss anything!


Negrão fitxa amb Arden a la GP2

2014-01-16 19:59

L'equip Arden completa la seva alineació de pilots per a la temporada 2014 de GP2 amb el fitxatge d'André Negrao. El brasiler debutarà en la categoria amb Rene Binder com a company d'equip.

Per: Arnau Viñals & Sofia Tera

Negrao canvia de categoria després de passar tres anys a la Fórmula Renault 3.5 amb l'equip Draco Racing, amb el qual va aconseguir un total de dos podis, tot i que la seva millor posició en el campionat va ser un desè lloc. En els tests de postemporada de GP2 l'any passat, va rodar amb Racing Engineering, Hilmer i Carlin, encara que finalment competirà la temporada a l'equip Arden, igual que ho van fer altres brasilers com Bruno Senna o Luiz Razia.

 

El pilot de 21 anys va manifestar que els tècnics i mecànics van influir en la seva decisió: "Carlin semblava l'opció més interessant, però l'enginyer que va treballar en els tests va acceptar una proposta de Russian Time. En aquest moment, Arden va passar a ser la primera opció". També va comentar que els pneumàtics (a les World Series by Renault s'utilitzen els Michelin, mentre que a GP2 s'utilitza els Pirelli, igual que la Fórmula 1) són més difícils de manejar, però que "pots contrarestar amb una sèrie d'ajustos aerodinàmics i mecànics". També va assenyalar que la limitació d'entrenaments és un factor important en contra, ja que en GP2 només es disposa de mitja hora lliures, el que fa que els tests siguin imprecindibles. Negrao viatjarà a Anglaterra per conèixer l'equip i fer-se el seient a finals de mes.

 

Negrao s'uneix a Binder per tancar la renovada alineació d' Arden. Tots dos pilots aspiren a millorar els resultats de l'any passat, on, tot i finalitzar en novena posició al campionat d'equips, van aconseguir quatre podis gràcies a Mitch Evans.

 

—————

Retorna