We don't miss anything!


Coletti lidera sota el sol a Montmeló

2013-03-07 15:37

per: Ramon López Garrido

 

Últim dia de test de pretemporada a Montmeló per la GP2 abans de l'inici de la temporada 2013. Després de dos dies on la pluja no ha donat pràcticament cap oportunitat als pilots de rodar sobre sec, avui per fi el sol ha brillat sobre el Circuit de Catalunya. A primera hora del matí, però, la pista encara estava molla, i no ha estat fins passada una bona estona que els equips s'han decidit a rodar per ajudar a assecar la pista i crear carril sec.

 

Stefano Coletti (Rapax) ha estat novament el més ràpid a la sessió del matí, amb un temps d'1:29.055. Darrere d'ell han quedat Marcus Ericsson (DAMS), Stephane Richelmi (DAMS), Joylon Palmer (Carlin) i el català Sergio Canamasas (Caterham). Aquest temps no seria superat a la tarda, ja que Felipe Nasr ha estat el més ràpid amb un 1:29.381, seguit pel propi Coletti, Tom Dilmann (RUSSIAN TIME), Fabio Leimer (Racing Engineering) i Adrian Quaife-Hobbs (MP Motorsport).

 

Ha estat un últim dia lliure d'incidències, ja que només hi ha hagut una bandera vermella provocada per Trummer al matí, a més de que hi ha hagut molta activitat a pista. Ara els GP2 no tornaran a rodar fins al GP de Malasia d'aquí a dues setmanes. 

—————

Retorna