We don't miss anything!


Nasr finalment guanya a GP2

2014-05-11 11:20

Felipe Nasr ha aconseguit una victòria a la GP2 Series, una victòria que té un gran pes moral pel tercer pilot de Williams de Fórmula 1. Tot i això Joylon Palmer que ha finalitzat segon, incrementa encara més la seva distància en el campionat després de la cursa 2 en el Circuit de Barcelona-Catalunya. Tercer ha finalitzat Tom Dillmann en el seu retorn a la GP2.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Amb menys calor que ahir i amb la pista seca després de la pluja, la GP2 Series ha iniciat la cursa 2 del circuit de Barcelona-Catalunya amb Tom Dillman, qui substitueix a André Negrao a Arden International, sortint primer gràcies a la graella invertida respecte la cursa d’ahir.

 

Haryanto (EQ8 Caterham Racing) feia una molt bona sortida mentre Dillmann defensava molt bé el primer lloc dels atacs de Nasr (Carlin). Palmer (Dams) i Haryanto es tocaven al revolt 5 provocant la punxada i sortida de pista del de Caterham al revolt 7. Finalment Nasr aconseguia avançar a Dillmann durant la segona volta quan Trummer (Rapax)i Daly (Venezuela GP Lazarus) patien una virolla al revolt 3 i havien d’abandonar. El company de Daly, Berthon era embastit per Daniel de Jong (MP Motorsport), havent d’abandonar.

 

Dillmann seguia pressionat, i aquest cop era Palmer que l’avançava al revolt 7 per l’interior en una maniobra imprevisible. Amb 5 voltes completades, el top 8 estava de la següent manera: Nasr, Palmer, Dillmann, Pic (Campos Racing), Leal (Carlin), Evans (RT Russian Time), Cecotto (Trident), Richelmi (Dams).

 

A partir d’aquest moment s’ha viscut una cursa tranquil·la però una cursa de grup,  on entre el primer i el dinovè només hi havia 16 segons de diferencia.

 

Tranquil·litat que trencava Cecotto en avançar per l’exterior al revolt 12 a Evans, aconseguint el sisè lloc. El veneçolà amb 6 voltes pel final es va escapar immediatament i Evans, va ser avançat després per Richelmi, Coletti (Racing Engineering), entre d’altres.

 

Finalment victòria per Nasr, seguit per Palmer, Dillmann, Pic, Leal, Cecotto, Richelmi, Coletti.

 

—————

Retorna