We don't miss anything!


Nakagami s'embutxaca la pole a Brno i Redding acaba 16è

2013-08-24 16:48

Avui s’ha celebrat els entrenaments classificatoris a Brno, on Nakagami s’ha emportat la ‘’pole’’ del dia Nakagami, ha dominat durant quasi tots els entrenaments classificatoris, ha començat dominant des de el primer moment, però Pol Espargaró a falta de set minuts per al final, li ha pres el primer lloc. Però Nakagami no s’ha donat per vençut i ha apretat al màxim, fins que, a la última volta, ha fet el temps més ràpids de tots els entrenaments, 2:02.202.

per: Martí Marcos Cladellas

Hi ha hagut molts canvis de posicions, per exemple, el català Jordi Torres, ha començat en el 11è lloc, i ha acabat en sisena posició darrere del més ràpid, Nakagami; el català Pol Espargaró, Rabat, Kallio i Cortese.

Rabat, que ha començat a la setzena posició, ha anat pujant poc a poc fins a finalitzar a la tercera posició. Han estat uns entrenaments bastant accidentat, ja que cinc pilots han caigut, com per exemple, el suís Randy.

Els deu primers classificats de la sortida de demà: 1. Nakagami 2. Espargaró 3. Rabat 4. Kallio 5. Cortese 6. Torres 7. Zarco 8. Luthi 9. Perol 10. Aegerter. El líder del campionat, Scott Redding només ha estat setzè.S

—————

Retorna