Nakagami s'embutxaca la pole a Brno i Redding acaba 16è

2013-08-24 16:48

Avui s’ha celebrat els entrenaments classificatoris a Brno, on Nakagami s’ha emportat la ‘’pole’’ del dia Nakagami, ha dominat durant quasi tots els entrenaments classificatoris, ha començat dominant des de el primer moment, però Pol Espargaró a falta de set minuts per al final, li ha pres el primer lloc. Però Nakagami no s’ha donat per vençut i ha apretat al màxim, fins que, a la última volta, ha fet el temps més ràpids de tots els entrenaments, 2:02.202.

per: Martí Marcos Cladellas

Hi ha hagut molts canvis de posicions, per exemple, el català Jordi Torres, ha començat en el 11è lloc, i ha acabat en sisena posició darrere del més ràpid, Nakagami; el català Pol Espargaró, Rabat, Kallio i Cortese.

Rabat, que ha començat a la setzena posició, ha anat pujant poc a poc fins a finalitzar a la tercera posició. Han estat uns entrenaments bastant accidentat, ja que cinc pilots han caigut, com per exemple, el suís Randy.

Els deu primers classificats de la sortida de demà: 1. Nakagami 2. Espargaró 3. Rabat 4. Kallio 5. Cortese 6. Torres 7. Zarco 8. Luthi 9. Perol 10. Aegerter. El líder del campionat, Scott Redding només ha estat setzè.S