We don't miss anything!


Nakagami lidera uns FP2 molt igualats a Qatar

2014-03-20 20:46

Takaaki Nakagami ha liderat els FP2 d'aquest Gran Premi inaugural de Moto2 a Qatar, on el japones ha portat la seva Kalex al davant d'una classificació molt ajustada, on fins a quinze pilots han acabat en menys d'un segon. Darrere del japones ha finalitzat Tito Rabat, amb un ritme molt bo mentre que en tercer lloc s'ha classificat Sandro Cortese, just per davant de Maverick Viñales. 

Per Eric Calduch

La temporada de Moto2 ja ha començat, i després d'uns primers lliures dominats per Mika Kallio, el japonès del equip IDEMITSU Honda, Takaagi Nakagami, ha volgut posar les coses en ordre i s'ha adjudicat la millor volta del dia. Nakagami ha superat en els últims instants la primera posició a Tito Rabat, que durant tota la sessió s'havia mantingut en les posicions capdavanteres. 

 

Aquests primers FP2 de la temporada han començat amb dos caigudes per part de Sam Lowes i Tetsua Nagashima, que han patit dos ensurts lleus. Després d'aquesta situació els pilots han anat rodant pel circuit nocturn de Qatar, anant rebaixant els temps i provocant un gran tràfic en pista. Després d'uns minuts amb poca activitat, els dos últims minuts tots els pilots és llençàven a pista per rebaixar el seu millor registre. Com ja és de costum aquesta categoria és molt igualada, però es que més de cinc pilots anavan rebaixant el temps de Nakagami.

 

El primer en fer-ho ha estat Tito Rabat, que amb la seva Marc VDS ha pogut robar-li el temps al japonès, qui minuts més tard li ha tornat la partida adjudicant-se el millor temps absolut del dia. Darrere d'ell s'ha mantingut el català i Sandro Cortese, que comença l'any amb uns bons entrenaments. En quart lloc acabat Maverick Viñales, que contrasta la seva actuació amb la del seu company d'equip, Luis Salom, que no ha passat de la 17ª posició. Cinquè acabat Aegerter seguit de Luthi, de Angelis, Zarco, Folger i Kallio. Nico Terol ha estat 14è, Cardús 16è, Simon 18è, Jordi Torres 21è, Pons 22è i Roman Ramos 31è.

 

Moto2 tornarà demà en ocasió dels FP3 que és disputen a partir de les 17:55h (hora peninsular), i al finlitzar és podran informar de tot el que ha succeït aquí, a Formula Ràpida.

 

—————

Retorna