We don't miss anything!


Nakagami, el primer amb caiguda. Espargaró i Rabat a l’aguait

2013-09-13 19:04

Segona sessió d’entrenaments lliures aquest divendres a Misano, al Gran Premi d’Itàlia. Recordem que Toni Elias ha abandonat el mundial de motociclisme per passar al mundial de Superbikes amb la estructura de Red Devils Aprilia Team on està competint aquest mateix cap de setmana a Istanbul. Elias es substituït per Mariñelarena.

Per: David González M.

Traduït per: Òscar Daniel

D’altra banda i dins també de l’equip Bluesens Aprilia, Dani Rivas es substituït per l’argentí Iturrioz desprès del greu accident de Silverstone, Rivas encara no es trobava en condicions de rodar.

Els temps dels pilots han anat baixant a mesura que passava el temps. Temps que han estat millors que a la primera sessió de lliures, només 8 minuts de sessió han calgut per arribar als temps del primer entrenament. Les distàncies entre els pilots segueixen sent mínimes com de costum en aquesta categoria. Nakagami seguia sent el primer, molt superior a la resta de rivals, tant en velocitat com en ritme de cursa. Rabat es mostra com la principal amenaça pel japonès, se li veu molt segur i ha acabat tercer tot i una petita caiguda desprès de trobar-se tràfic a 10 minuts del final.

Espargaró ha aconseguit apropar-se al dos pilots amb més ritme als últims minuts, al final ha marcat el segon millor temps a només una mil·lèsima del japonès. Redding i Zarco han completat el top 5.

Nakagami s’ha accidentat al final de la sessió, quan millorava gairebé dues dècimes el se registre, el japonès ha hagut de ser evacuat en llitera, però es troba en bones condicions. Ha obert gas molt fort desprès de veure’s avançat per Anthony West, el que ha fet que Nakagami saltés pels aires. Esperem que pugui seguir amb el gran ritme que ha demostrat avui i sense molèsties el cap de setmana.

—————

Retorna