We don't miss anything!


Müller posa en risc el volant de Molina a Audi

2013-11-19 16:15

El jove suís que ha realitzat una molt bona temporada a la Formula Renault 3.5 Series amb dues victòries (Mònaco i Hongria), està essent estudiat per Audi per donar-li un volant el 2014.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Així ho va deixar “caure” Dieter Gass, Director del Programa d’Audi al DTM: “Vam examinar-lo i ha fet bons resultats sense cap pressió, no és dolent però la decisió no es prendrà immediatament” deia en el mitjà francès especialitzat de DTM, DTMLive.com.

Müller sembla tenir la balança ben equilibrada, el suís, segurament pot substituir a Miquel Molina que porta un parell d’anys protagonitzant mals resultats. Aquest any només ha estat dissetè de la general amb el millor lloc a l’última cursa a Hockenheim, acabant cinquè. I si a més a més tenim en compte que aquest 2013 tenia de company d’equip a Mike Rockenfeller que ha esdevingut campió, sembla que el català tingui les hores comptades a la manufactura alemanya.

Una altre de les claus per tenir indicis de que Müller pugui ser pilot d’Audi al DTM és simplement la seva no participació en els test de post temporada de les World Series que es faran aquesta setmana al circuit d’Aragó (això si dir que Müller va provar el Arden Caterham a Barcelona però no sembla res significatiu).

 

—————

Retorna