Müller nou pilot de Porsche - Junior

2013-12-01 20:00

 

Sven Müller disputarà la Porsche Carrera Cup d'Alemanya a la temporada 2014 com a nou pilot ' Porsche Junior '. En un desafiant procés de selecció de diversos passos, el jove de 21 anys d'edat, va poder més que els altres conductors que es van presentar, de tot el món. Factors com ara l'aptitud, força mental i la comprensió de la tecnologia són tan importants com la col·laboració amb els enginyers, els temps de tornada consistents en una distància de carrera o la simulació de voltes de qualificació en aquesta categoria. 

Escrit per: Gerard Rius

En la temporada 2013, l'alemany va disputar la FIA Fórmula 3 Euro i va acabar novè.

Müller elegirà el seu equip de curses de la Copa Porsche Carrera d'Alemanya. A porsche se li proporcionen € 150.000 de pressupost per la temporada.

"Aquest és una fita en la meva carrera - i una oportunitat important que no s'ofereix amb massa freqüència, en una vida com a pilot de carreres", va dir Sven Müller, que disputarà la seva primera cursa amb el 460bhp Porsche 911 GT3 Cup al 3 maig de 2014, al circuit de Hockenheim. " Estic desitjant que arribi la meva primera temporada a la Porsche Carrera Cup d'Alemanya. He corregut només karts i monoplaces fins ara, em vaig sentir còmode al Copa- 911 des del principi, però. Vaig a donar el meu millor esforç per justificar la confiança dipositada en mi per Porsche amb bones actuacions ".