We don't miss anything!


Müller guanya en condicions molt difícils i Magnussen augmenta la distància

2013-09-14 15:09

Nico Müller ha guanyat una cursa molt difícil al circuit d’Hungaroring, Hongria, durant la primera cursa de la Formula Renault 3.5 Series. L’ha seguit al podi Kevin Magnussen després de sortir setzè i Sergey Sirotkin, futur pilot de Sauber, tanca el podi

per: Arnau Viñals Vendrell

Aquest matí la classificació ha estat molt intensa amb les banderes vermelles provocades per Arthur Pic (AV Formula), Zoel Amberg, Carlos Sainz i el seu company d’equip a Zeta Corse, Will Buller en unes condicions de pluja, semblants a les que vam viure a Motorland Aragón. Aquestes banderes vermelles han provocat que els temps d’aquets pilots s’eliminessin, i a més a més d’altres nou pilots no han pogut completar una volta ràpida durant aquets 30 minuts de classificació, que finalment ens ha deixat amb el doblet d’International Draco Racing amb Andre Negrao primer, seguit de Nico Müller,  Mikahil Aleshin (Tech 1 Racing), da Costa (Arden Caterham), Stevens (P1 by STrakka Racing) i Sergey Sirotkin (ISR). Stoffel Vandoorne (Fortec Motorsport) només ha pogut acabar onzè i el duet danès Magnussen (DAMS) i Sorensen (Lotus) setzè i vintè.

Aquesta classificació feia que la cursa es presentés molt interessant, i aquesta s’ha iniciat amb la pluja i amb el safety car a la pista. Només començar, Carlos Sainz i Carlos Huertas(Carlin) s’han quedat aturats a la graella tot i que tots dos han pogut re incorporar-se a la cursa. Després de 5 voltes amb cotxe de seguretat, Da Costa ha provat d’avançar a Aleshin però el portugès tocava el rus i es retirava, Aleshin podia seguir però era onzè. Un altre cop Aleshin a la volta següent i al mateix revolt era tocat per Will Buller.

Mentrestant Magnussen ho aprofitava i ja era darrere de Vandoorne lluitant per la setena posició i l’avançava fàcilment. Stockinger (Lotus) a la volta següent patia una virolla, i Magnussen ho aprofitava per ficar-se sisè. Després el danès tenia una bona lluita amb Melker (Tech 1 Racing) que finalment es sortia de pista i l’avançava fins i tot Vandoorne. Després els dos que lluiten pel campionat avançarien Stevens.

Al davant Negrao realitzava el primer revolt massa obert i el seu company Nico Müller l’avançava i pujava a la primera posició. Poc després, Magnussen no parava i avançava tres voltes després a Sirtokin i el mateix Negrao, ficant-se segon amb Müller a 28 segons de diferència liderant la cursa. El mateix Negrao era avançat per Sirotkin, Vandoorne i Melker poc després. Negrao després es sortia de pista, deixant passar una oportunitat per puntuar d’or.

A la penúltima volta Aleshin avançava al seu company d’equip Nigel Melker.

Finalment victòria merescuda per Nico Müller, seguit de Kevin Magnussen i Sergey Sirtokin al podi. Quart ha acabat Vandoorne que veu com Magnussen s’escapa encara més en el campionat, cinquè ha estat Aleshin que ha remontat molt bé després del seu accident amb Da Costa que li ha costat el podi. Melker ha acabat sisè, seguit de Sainz, Stevens, Pic i Laine completant la zona de punts.

—————

Retorna