We don't miss anything!


Müller aconsegueix la seva primera victòria a les World Series a Mònaco

2013-05-26 12:15

Nico Müller ha guanyat la prestigiosa cursa de Mònaco a la Formula Renault 3.5 després de sortir des de la pole position. Marco Sorensen ha estat segon després d’avançar a la sortida a Jazeman Jaafar que completa el podi.

per: Arnau Viñals Vendrell

A la sortida, Nico Müller (International Draco Racing) mantenia la seva posició, i Marco Sorensen (Lotus) aconseguia ficar-se segon i avançar a Jazeman Jaafar que no tenia ritme de cursa i de seguida provocava un tap, on el seguien: Carlos Sainz Jr. (Zeta Corse), Kevin Magnussen (DAMS) i Antonio Félix da Costa (Arden Caterham). Però Jaafar aconseguia ampliar una distància d’un segon respecte el espanyol, i la lluita es centrava per la cinquena posició entre Magnussen i Da Costa.

A meitat de cursa, Carlos Sainz perdia la quarta posició en veure’s avançat per Magnussen i Da Costa a “La Rasscase”, en el mateix revolt, Christopher Zanella (ISR) feia una virolla i es retirava. I també Zoel Amberg tenia problemes en aquets revolt mentre lluitava per avançar a Pietro Fantin (Arden Caterham), el de Pons Racing es quedava aturat al mig de la pista tot i que podia seguir.  Norman Nato (DAMS) es retirava al revolt de Mirabeau.

A final de cursa, al mateix revolt on Nato es retirava, també ho feia Fantin i per la mateixa causa. I Da Costa augmentava molt més la seva pressió sobre el danès, Magnussen, finalment no succeeix res, i Müller guanya la cursa seguit de Sorensen, Jaafar, Magnussen, Da Costa, Sainz Jr., Will Stevens (P1 by Strakka Racing), Mikhail Aleshin (Tech 1 Racing), Stoffel Vandoorne (Fortec Motorsport) i Arthur Pic (AV Formula).

—————

Retorna