Moviments aquest cap de setmana a la FR3.5

2012-09-13 16:33

Escrit per: Arnau Viñals   @vinyi_arnau96

Aquest cap de setmana veurem molts canvis de pilots dins de la Formula Renault 3.5 i es que aquesta categoria que s'ha convertit aquest any en la més important per entrar a la Formula 1, hi vol estar tothom, i tothom s'hi vol exhibir i donar-se a coneixer, per tant, repassem la graella per el cap de setmana de les World Series by Renault a Hungría:

Des de fa curses, ha quedat un lloc lliure a l'equip Lotus, un lloc que ocupava Richie Stanaway, però al lesionar-se, aquest lloc ja l'han ocupat Cesar Ramos, que va fer dues curses, i Nigel Melker, que va fer una cursa, amb podi inclòs. Al veure la ràpida adaptació dels altres pilots, l'equip ha decidit portar a Kevin Korjus, jove pilot de l'equip Lotus F1 a l'equip, per tal de remontar la seva novena posició en el campionat. Korjus actualment portava un any i mtg amb l'equip Tech 1 Racing, equip en que s'ha convertit en el guanyador més jove de l'història en una cursa de la Formula Renault 3.5, amb només 18 anys. Un Korjus que dins l'equip ha passat de ser el primer pilot, a ser al segon amb l'incorporació de Bianchi aquest any. L'equip però ràpidament ha contractat a un suplent per a en Kevin fins la resta de la temporada; Daniel Abt.

Daniel Abt prové del campionat de la Gp3, és françes, i això pot ser un dels factors pel que l'equip Tech 1 Racing l'hagui fitxat. Tech 1 Racing encapçala la classificació d'equips i vol tornar a guanyar en aquest sentit, i amb Jules Bianchi.

Aaro Vainio correrà per RFR, i el Hungar Tamás Pal Kiss, participarà amb BVM Target.