We don't miss anything!


Motopark debutarà a la FIA F3 Europea a finals d’any

2014-07-30 15:37

L’equip Motopark Academy, actualment líder en el campionat alemany de Fórmula 3, tornarà a la categoria de nivell europeu abans d’acabar la temporada 2014. 

Per: Arnau Viñals Vendrell

L’equip alemany amb seu a Oschersleben ha comprat dos cotxes de la marca Dallara per competir a la FIA Fórmula 3 Europea a partir de l’Octubre d’aquest 2014, apartir de la ronda d’Imola, just abans de la ronda final a Hockenheim i del Gran Premi de Macau, esdeveniment on tenen previst participar-hi. 

 

Realment Motopark Academy no farà el debut en aquesta categoria, sinó que farà el seu retorn, després de competir-hi el 2009, 2010 i 2011 amb pilots de la talla d’António Félix da Costa o Kevin Magnussen. Van deixar la categoria quan va arribar la nova generació de Fórmula 3, fent que l’equip es centres en la Fórmula 3 alemanya i l’ADAC Formel Masters, a més de gestionar l’equip Russian Time durant el 2013 aconseguint el campionat d’equips en l’any de debut.

 

Precisament un dels pilots que va córrer amb ells quan era a Russian Time, Tom Dillmann, serà el pilot de desenvolupament i possiblement també competirà amb l’equip, tenint en compte els compromisos del francès amb l’equip Caterham.

 

Però els pilots que podrien participar en la FIA F3 Europea serien un dels 3 que té l’equip a la F3 Alemanya: Markus Pommer (Líder del campionat), Indy Dontje(protegit de Lotus) o Nabil Jeffri (Pilot en l’òrbita de Mercedes).

 

Pel que fa al motor, l’equip ha optat per deixar de banda el seu motorista a la F3 Alemanya spec Spiess, per entrar al campionat europeu amb Volkswagen, tal i com fan Van Amersfoort Racing o els dos equips Carlin.

—————

Retorna