We don't miss anything!


Pedrosa guanya amb mà de ferro a Jerez

2013-05-05 13:41

Dani Pedrosa ha guanyat la cursa de MotoGP amb mà de ferro després de rebre tantes crítiques, Pedrosa ha guanayat amb una gran distància respecte Márquez que ha estat segon en avançar a l'últim revolt a l'última volta a Jorge Lorenzo que ha estat tercer.

per: Arnau Viñals Vendrell

 

Després de sortir des de la “pole position” Jorge Lorenzo, el mallorquí perdia la primera posició al primer revolt però la recuperava en el segon. Pedrosa es ficava segon seguit de Márquez i Rossi. Un Rossi que avançava a Marc Márquez a l’últim revolt del circuit a la primera volta, però Márquez a la volta següent li tornava la posició a la frenada de la recta del darrere.

De seguida Pedrosa i Lorenzo s’escapaven de Márquez i Rossi. Tot i que finalment, Rossi ha estat qui s’ha quedat endarrere, Márquez en canvi, si que s’hi ha apropat. Mentrestant Bradl es queia, però també ho feien de Puniet, Hernández i Ianone, anteriorment.

Pedrosa es ficava primer a falta de vint-i-dues voltes,  i imposava el seu ritme, ampliant la distància entre ell i Lorenzo a mig segon. Un Lorenzo que se li girava feina, Marc Márquez, estava a sobre d’ell, i el de Yamaha veia com la seva distància respecte Dani Pedrosa s’ampliava cada vegada més, arribant als 2 segons de diferència. Márquez era molt agressiu, i gairebé impacta amb Jorge Lorenzo. Márquez no parava i ho provava volta, rere volta,  sense èxit. Finalment, Márquez es ficava darrere del de Yamaha per estudiar-lo.

Més endarrere, Valentino Rossi era perseguit per Álvaro Bautista que anteriorment, havia avançat a Cal Crutchlow.

Al darrere Aleix Espargaró avançava a Andrea Dovizioso i es ficava vuitè amb una CRT, avançant a una Ducati oficial. Malauradament, Dovizioso recuperava la posició.

—————

Retorna