We don't miss anything!


Viñales el català no rendit - Introducció de Moto3 al 2013

2013-03-28 23:09

El mundial de Moto 3 arriba als seus inicis, a FormulaRapida.net, us donem una Introducció del que pot donar de si aquest any la categoria.

per: Cristina Garriga i Aleix Garriga

Ja tornem a tenir aquí Moto 3, després de cinc mesos, la pròxima setmana tornará a arrencar el Mundial de Motociclisme al circuit de Losail, Qatar. 
Les prespectives de la següent carrera, dia 7 d'Abril, a un circuit llarg de 5,380m, apunta que els candidats al títol serán Luís Salom, que fins fa poc a sigut el màxim rival de Maverik Viñales però que degut a la lesió de la seva mà dreta que va patir fa unes setmanes entranant, i l'amputació de la part superior del seu dit anular, se li complicat de cara a la següent carrera, però tot i així, Viñales, com va dir a l'última entrevista, lluitará per poder disputar el pròxim Gran Premi de Qatar.
Altres candidats al títol podrán ser, Jonas Folger amb la seva Aprillia de l'equip Mapfre Aspar, Álex Rins amb l'Estrella Galícia, el portugés, Miguel Oliveira amb Mahindra Racing i finalment, Danny Webb amb Ambrogio Racing.
Per el que podem observar, veiem que aquest campionat será molt disputat, amb tots aquests joves pilots que tots ells, lluiten per guanyar tots els títols possibles.

—————

Retorna