We don't miss anything!


Missatge del Director. Anàlisis al 2012

2012-12-22 12:04

Escrit per: Arnau Viñals, Director de Formula Ràpida    @vinyi_arnau96

 

Bones Festes, benvolguts visitants de Formula Ràpida. Després de començar aquest projecte a principis de l'any 2012 com a un simple blog, l'evolució de Formula Ràpida ha sigut molt ràpida. A l'Agost, Formula Ràpida va comprar el domini .net per donar-se a conèixer, i els resultats van ser millor dels esperats, a sigut en el mateix mes d'Agost en que vam obrir un usuari a twitter (@FormulaRapidaV) i des de llavors que ja tenim més de 200 seguidors, i tot gràcies a vosaltres. 

 

Ara Formula Ràpida s'ha donat a conèixer, i gràcies a això aquest mateix 2012, ens hem pogut acreditar per el CEV, per les World Series, per l’Auto GP, i fins i tot el DTM, la GP3 i la GP2. Aquest reconeixement, ens permet que vosaltres, rebeu de cara el 2013 molta més informació, i de primera mà. A més a més a Formula Ràpida no cobra ningú. I és per això que us vull proposar una idea per a tots vosaltres.

 

I és que els que estigueu interessats en col·laborar amb nosaltres ens ho feu saber, nosaltres necessitem nous escriptors a la web, i gent que pugui manipular el nostre usuari de twitter. Gràcies a tots els al·licients esmentats abans, fa que col·laborar a Formula Ràpida, encara que sigui sense cobrar, et farà viure noves experiències, i poder escriure aquest projecte en el vostre currículum. 

 

És tan senzill, que només heu d'enviar un correu electrònic a l'adreça següent: formularapida@gmail.com i ràpidament ens ficarem en contacte amb vosaltres.

 

Nosaltres us oferim escriure sobre la Formula 1, la GP2, la GP3, la Formula 3, les World Series by Renault, i totes les seves categories, el DTM, l’Auto GP, i a partir de l'any que ve, de l'Indycar. A més a més a partir de l'any que ve, escriurem en Castellà i Anglès,  ja que són llengües que estudien els joves catalans, i si algú s'ofereix a escriure en Francès també serà benvingut. A Catalunya hi ha tres llengües oficials, i nosaltres volem arribar a tot arreu per a que ningú se li escapi res, és per això que si hi ha cap aranés o occità parlant, que vulgui col·laborar també ens ho pot fer saber.

 

A tot això, espero que gaudiu d'aquestes vacances de Nadal i tingueu un Feliç Any nou! Bon Nadal!

 

Atentament,

Arnau Vinyals, Director de Formula Ràpida

—————

Retorna