We don't miss anything!


Missatge Cap d'Any FormulaRapida.net 2013: Vettel i nosaltres

2013-12-31 19:55

El 2013 ha estat un any força mogut en el Motorsport,en que en algunes el campió ha dominat i en d’altres el vencedor ha tingut un fort duel amb els altres competidors. A FormulaRapida.net comencem el nostre resum general del 2013.

Un 2013 que va començar  amb la presentació del nou equip de FormulaRapida.net un equip format per bàsicament nois amb també alguna noia. com l’ incorporació de Julieta Tulián des d’Argentina, o la Laura Sánchez des de Catalunya, participant a la secció de Fotografia. També seguíem amb en Manel Ferriol, el Cristian Jiménez, el David Viñals i l’Arnau Viñals, el fundador del projecte que el proper Febrer farà el seu segon aniversari.

El projecte que es presentava era molt gran, amb una web que ja no només era en català, sinó que també en castellà, anglès i francès, és a dir molta feina. Una feina que s’ha organitzat bé, amb els respectius caps de secció, com a l’Indycar amb l’ incorporació de Òscar Daniel i amb l’ajuda de David González o a la Fórmula 3 i DTM amb l’ incorporació dels germans Rius.

La web va arribar en un moment del 2013 en que tenia molta gent i va ser llavors quan la web va fer un salt qualitatiu, diversos redactors, o bé van abandonar la web o bé se’ls va retirar, i l’estiu va florir a cops de visites a FormulaRapida.net

Cada mes s’anaven batent rècords de visitants fins que va arribar el sec Agost. Un Agost en que es va fer difícil retornar als rècords de visites i tot i això es va aconseguir. Donant pas a un Setembre i Octubre on les conclusions de els diversos campionats en que la web informa, van provocar un augment de visites fins al Novembre. Una de les categories que més fans va atreure va ser la Indycar, els Mundials de Motociclisme, el DTM però sobretot les World Series by Renault amb l’excel·lent incorporació a la web de Saida Haouara, que va aportar un nivell extra de seguiment en francès a les categories d’aquest estil. També mencionar els nostres dos freelance que hem tingut a la web, Sergey Mukimov per a la cita de Moscow i Aurélie Crochet per la cita de Spa-Francorchamps.

Però la tardor va arribar i el Novembre amb només la Fórmula 1, va convertir-se en un mes complicat amb el domini de Sebastian Vettel.

El final d’any, ha estat diferent, s’han anat publicant exclusives i malauradament la tràgica notícia del accident de Michael Schumacher ha fet que la web arribés a més public.

Però tot i això,  la web ha arribat a molts països, principalment europeus, com Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Rússia, Gran Bretanya, Bulgària, Polònia o recentment, Noruega. Fóra d’Europa destaca el continent americà amb Estats Units, Argentina o Veneçuela i la gran Xina a Àsia.

De cara 2014, esperem créixer encara més, tot i els pocs recursos econòmics que tenim.  Els informem que a més a més de tots els continguts que tenim a la web, l’any vinent informarem a més a més de la Formula Renault 2.0 Alps, del nou Acceleration 14 i del MotoGP en anglès!

Simplement, dir-vos que qui es vulguin unir a la web és convidat a fer-ho deixant un missatge al nostre Facebook. Tot seguit us deixem amb el top 5 dels articles més vistos i una bio de cada component de FormulaRapida.net, la seva feina i funció en el portal.

 

Notícia

Idioma

Secció i Escrit

1

Coletti lidera sota el sol a Montmeló

Català

GP2 per Ramon López

2

GP3 tweaks tyre compounds for rest of 2013 season

Anglès

GP3 per Arnau Viñals

3

Juan Pablo Montoya returns to Indycar in 2014

Anglès

Indycar per David González

4

Josh Hill, futur campió de Fórmula 1?

Català

F1 per Ramon López

5

Red Bull ha considerado fichar a Alonso para 2014

Castellà

F1 per Cristian Jiménez


 

Qui?

Seccions

Idiomes

Càrrec

Arnau Viñals

Totes

Català, Castellà, Anglès

Director

Manel Ferriol

Totes menys FA1

Català, Castellà, Anglès

Sub-Director

Andreu Rius

GP2, GP3, DTM, F3, WSR

Català, Castellà, Anglès

Cap secció DTM & F3

Eric Calduch

F1, DTM, F3, WSR, MotoGP

Català, Castellà

Cap secció F1

Cristian Jiménez

F1, MotoGP

Català, Castellà

Redactor

Ramon López

F1,  GP2, GP3

Català, Castellà, Anglès i Francès

Redactor/Traductor

Òscar Daniel

F1, Indycar

Català, Castellà, Anglès

 Redactor

Julieta Tulián

F1, GP2, GP3, WSR

Castellà, Anglès

Redactor/Traductor

David González

F1, GP2, GP3, Indycar,

Castellà, Anglès

Redactor/Traductor

Saida Haouara

F1, GP2, GP3, WSR,

Francès i Anglès

Redactora

Gerard Rius

GP2, GP3, DTM, F3, MotoGP

Català, Castellà, Anglès

Redactor

Ramon Minguell

GP2, GP3, DTM, F3, MotoGP

Català, Castellà, Anglès

Traductor

Federico Caruso

DTM, F3, WSR, MotoGP

Anglès

Redactor

David Viñals

-

Català, Castellà

Ajudant de direcció

Sárka Chomiaková

Fotografia

-

Fotògrafa

Laura Sánchez

Fotografia

-

Fotògrafa

 

Per acabar, aquí teniu el nou logo de la web:

—————

Retorna