We don't miss anything!


Millor temps pel motivat Kevin Magnussen

2012-06-29 11:03

Escrit per: Arnau Viñals

Kevin Magnussen ha marcat el millor temps als primers entrenaments lliures d'avui al circuit de Nurburgring a Alemanya, en cerimonia de l'esdeveniment de les WSR. Segon ha quedat Nick Yelloly seguit de Carlos Huertas i Marco Sorensen. En quarta posició ha quedat Robin Frinjs que està sent investigat a als comisaris per fer avançaments amb banderes grogues, Sisé ha quedat el recén fitxat a l'equip Lotus, Cesar Ramos. El brasiler que l'any passat va quedar onzé a aquesta categoria retorna a la competició. Més novetats en aquest esdeveniment de les World Series, amb la substitució de Lewis Willamson, per Antonio Felix da Costa. El motiu de la substitució són els mals resultats d'en Lewis que ha fet que el treguin del programa de joves pilots de Red Bull, i que entrés Da Costa que està vuité actualment a la GP3.

Tornant a la sessió d'avui, en que ha estat interumpuda per dues banderes vermelles. La primera per un impacte al mur provocat per Lucas Foresti, i el segon provocat per Walter Grubmüller.

Destacar la última posició de Kevin Korjus que ha estat tancat tota l'estona al box. El pilot estonià nomès ha realitzat 3 voltes d'escalfament a l'inici de la sessió, però cap de Ràpida.

—————

Retorna