We don't miss anything!


Miller trenca la ratxa d’Antonelli a València

2014-02-13 18:40

El pilot de Red Bull KTM Ajo, ha concluït l’últim dia de testos de pre-temporada al circuit de València en primera posició, per davant del italià, Romano Fenati.

Per: Arnau Viñals Vendrell

Seguit de Miller i Fenati trobem a la tercera posició a Juanfran Guevara, de l’equip Mapfre Aspar Team Moto3.

 

El més ràpid dels dos dies anteriors, Niccolò Antonelli del Junior Team GO&FUN Moto3 ha estat només quart, tot i això ha estat el més ràpid en el conjunt dels tres dies amb el temps que va aconseguir ahir a la tarda.

 

El cosí del campió de la categoria, Isaac Viñales (Calvo Team) tanca el top 5 del dia seguit de Miguel Oliveira, Francesco Bagnaia, Philipp Oettl, Danny Kent i Livio Loi tancat el top 10.

 

Les principals conclusions que podem extreure dels entrenaments d’aquest tres dies són el clar domini de KTM i amb un equip Estrella Galicia 0’0 que amb el motor Honda només ha arribat a aconseguir el desè millor temps dels tres dies amb Àlex Rins.

 

Així doncs, si les coses continuen així, l’equip Red Bull Ajo amb Danny Kent i Jack Miller són les principals preferides al títol juntament amb l’equip de Valentino Rossi, l’equip  Sky Racing Team by VR46. Tot i que Niccolò Antonelli, Isaac Viñales i Juanfran Guevara també estarien a la lluita ara per ara.

 

—————

Retorna