We don't miss anything!


Miller segueix dominant el divendres a Alemanya

2014-07-11 15:49

Jack Miller, actual líder del Mundial, segueix intractable en aquest nou Gran Premi d'Alemanya. Després de liderar els lliures 1, l'australià ha repetit la gesta amb el control de la segona i definitiva tanda d'entrenaments d'avui. Darrere de Miller han finalitzat els sorprenents Alexis Masbou i Danny Kent, beneficiats per la discreta actuació de Márquez i Rins. 

Per Eric Calduch

Jack Miller segueix imbatible en aquest principi de cap de setmana a Alemanya. L'australià ha dominat per complet la jornada de lliures del divendres, confirmant el seu control en aquests FP2 disputats aquest migdia al circuit de Sachsenring. Després de Miller s'han situat dos pilots amb una actuació sorprenent i molt bona; Alexis Masbou i Danny Kent, que s'han colat en el Top 5 acompanyats per Efren Vazquez i Niccolò Antonelli. 

 

Els pilots d'Estrella Galícia 0'0, protagonistes d'un gran doblet a Assen, han fet un discret paper en aquesta tanda d'entrenaments. Alex Márquez no ha pogut passar del setè lloc a vuit dècimes del líder, mentre que un Alex Rins desaparegut només ha pogut ser 12è. D'altra banda Jakub Kornfeil, Miguel Oliveira, Brad Binder i Romano Fenati han completat el Top 10. 

 

Resultats: 

 

—————

Retorna