We don't miss anything!


Miller guanya una cursa d'infart

2014-05-18 12:02

El pilot australià, Jack Miller, ha guanyat la carrera de Moto 3 en el circuit de Li Mans a l'imposar-se a Rins que va ser segon i a Viñales que va ser tercer en un final d'infart.

Per: Víctor Forner

L'eixida va ser neta i sense incidents. Miller va avançar en els primers metres a Efrén i es va posar primer. Per darrere, Guevara se n'anava al sòl veient-se forçat a abandonar.

Miller, Vázquez i Rins van formar un xicotet grup i van començar a escapar-se però, van començar a avançar-se entre ells i la distància d'1 segon que tenien se va anar reduint. Per darrere Márquez vènia remuntant i marcant volta ràpida. Poc després, Hanika se n'anava al sòl en la corba 8 sense conseqüències per al pilot.

Masbou, el pilot local, va aconseguir al grup de cap que es va ajuntar i pas a ser un grup de 7 motos liderat per Efrén Vázquez.

Márquez va remuntar i es va situar quart per darrere de Miller que en eixos moments anava tercer.

Llavors Vázquez es va tocar amb Miller i va perdre moltes posicions però també va fer que molts altres també les perderen i quasi tira a terra a Rins. Això li va permetre a Vinñales posar-se segon amb Alex Márquez tercer però poc després, Alex, es va col·locar segon superant Isaac.

Alex Rins es va escapar mentres els de darrere barallaven pel podi.

Les voltes passaven i les posicions es mantenien, l'única cosa destacable és que Efrén Vázquez va remuntar i es va posar tercer.

Márquez es va escapar del grup i va ser a la caça del seu company d'equip, Alex Rins. Però poc després, Márquez va ser superat per Vázquez que li va tallar el ritme.

 Vázquez es va col·locar a roda de Rins i per darrere, Vinyes, Márquez i Miller es barallaven pel tercer lloc.

A falta de 4 voltes per al final, Vázquez va avançar a Rins i va passar a liderar la carrera.

A falta de 2 voltes per al final tots es van ajuntar i Miller es va col·locar primer, un final de cursa d'infart.

Finalment la victòria va ser per a Miller seguit de Rins, Vinyes, Bagnaia, Márquez i Vázquez que es va colar en les últimes corbes.

—————

Retorna