We don't miss anything!


Miller fa la pole a Indianapolis

2014-08-09 19:16
Miller fa la pole a Indianapolis
 
Jack Miller s'emporta una pole molt ajustada al Red Bull Indianapolis, seguit per Vázquez i Márquez amb una diferencia de vuitanta mil·lèsimes entre els tres.
 
Per: Jordi Ferrer
La sessió classificatòria començava amb unes temperatures optimes a l'asfalt però amb un cel molt tapat, on la pluja podria aparèixer al llarg d'aquesta jornada. Amb 40 minuts per al davant, tots els pilots surten a pista per a marcar temps.
 
Segons ens anem endinsant als 30 minuts, Alexis Masbou es el primer en anar-se'n al terra, no pateix cap mal i segueix. Arriben les estàncies als box i les tres primeres posicions són per a Miller, Márquez i Vázquez.
 
A falta de 15 minuts per a finalitzar la sessió, Isaac Viñales és retira de la pista per problemes mecànics a la recta principal. Les primeres posicions no han variat molt, però Miller va millorant el seu registre volta rere volta, seguit de Márquez i Fenati. Niklas Ajo també es retira, ja que s'ha vist com la part dreta del manillar estava trencada.
 
Finalment, Khairuddin ha tingut una caiguda al perdre el control de la seva moto, Miller s'ha emportat la pole, segon ha sigut Vázquez i tercer Márquez. Juanfrán Guevara i Jorge Navarro han sigut cinquè i sisè respectivament.

—————

Retorna