We don't miss anything!


Mercedes presenta el seva fletxa de plata 2013 a Jerez

2013-02-04 16:20

L'equip Mercedes AMG ha presentat avui el seu monoplaça per a la temporada de Fórmula 1 2013, el nomenat W04 al circuit de Jerez, Andalusia.

per: Arnau Viñals Vendrell

 

El nou W04, ha donat les seves primeres voltes (100 km) a les 10:21 de la mà de l'alemany Nico Rosberg, que ha pilotat el cotxe aquest matí. Hamilton pujarà per primera vegada al cotxe aquesta tarda, un Hamilton que serà el primer anglès a pujar a un Mercedes des que Sir Stirling Moss va pujar en un Mercedes F1 el 1955.
 
Declaracions:
 
Ross Brawn: "El 2013 comença una nova era per a l'equip Mercedes. Amb la reestructuració que ha donat pas aquests 18 mesos, ara, es comencen a veure els primers fruits amb el W04. S'han invertit milers d'hores per modifcar, per canviar aquest cotxe respecte al de l'any passat i millorar tècnicament. "
 
Nico Rosberg: "He treballat molt fort durant l'hivern en la meva preparació física, entre les muntanyes i també a la Mediterrània, entrenant amb la meva bici, nedant i fent fúting. La sensació a l'equip és molt positiva i la gent està molt motivada per aconseguir el triomf. I, és clar, el meu nou company d'equip, en Lewis Hamilton també ho està. "
 
Lewis Hamilton: "És l'inici d'una nova fase de la meva vida per mi, d'una nova aventura, i quan camini per les portes de Brackley, estaré molt emocionat d'haver pogut treballar aquí. És tot nou per a mi, però vull treballar a Brackley durant, molt, i molt de temps. "

—————

Retorna


Comentaris

No sʼha trobat comentaris.